Massage en Advies


Langestraat 23 7891 GA Klazienaveen
06 22363943 Klik om te bellen

Over Massage en Advies

Wat is Massage en Advies?
Massage en Advies is uw praktijk als u last heeft van spierpijn. Bij mijn praktijk kunt u terecht voor behandelingen als trigger point, dry needling en shiatsu therapie. Mijn praktijk bevindt zich in Klazienaveen. Naast mijn opleiding voor verpleegkundige heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Hierdoor kan ik u op vele manieren helpen, zoals onder andere met alternatieve geneeswijzen.

Waarvoor kunt u bij Massage en Advies terecht?
Er zijn vele lichamelijke klachten waarvoor u terecht kun bij Massage en Advies. Naast spierpijn kunt u ook behandelingen ontvangen voor hoofd- en nekpijn, burn-out en depressie, voetklachten en vermoeidheid.

Om deze klachten te behandelen zijn er vele verschillende massagetechnieken mogelijk. Zo is er dry needling, wat vergelijkbaar is met acupunctuur. Bij acupunctuur worden er naalden op specifieke plekken in het lichaam gezet, die daar blijven zitten. Met dry needling worden er ook naalden gebruikt, echter blijven deze niet in de huid zitten.

Hoe zit het met de tarieven en de zorgverzekering?
Alternatieve geneeswijzen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Voor elke alternatieve geneeswijze ontvangt u één bedrag. De vergoeding betreft meestal een bedrag van €40,- per behandeling, hiervoor betaalt u geen eigen risico. Toch kunnen vergoedingen per zorgverzekeraar verschillen. Wij adviseren u daarom om uw mogelijkheden vooraf uit te zoeken. Als u de informatie niet gemakkelijk kunt vinden, dan kunt u eventueel contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Massage en Advies maakt gebruik van duidelijke en transparante tarieven, die afhankelijk zijn van de duur van de behandeling:

-          30 minuten: €30,-
-          40 minuten: €40,-
-          45 minuten: €45,-
-          50 minuten: €50,-

Waarom kiest u voor Massage en Advies?
Een van mijn grote passies is me steeds meer te verdiepen in de zorg. Naast een verpleegkundige opleiding heb ik vele cursussen gevolgd om mensen beter te kunnen helpen. Zo heb ik opleidingen gevolgd over shiatsu, voetreflexologie, blessure preventie, triggerpoint behandelingen en nog veel meer. Ik kan u helpen bij veel lichamelijke klachten: spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, reuma etc.

Wilt u weten welke behandeling goed bij uw klachten en wensen past? Neemt u dan contact met mij op. We kunnen overleggen welke behandeling u het beste zou kunnen helpen.

Hét adres in Klazienaveen voor goede massages bij spierpijn

Foto's

Massage en Advies cadeaubon
Sportmassage
Voetreflex
Shiatsu Therapie

Massage en Advies in het kort

Soort(en) massage

Dry Needling
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Massage en Advies

Massage en Advies

Massage en Advies


Langestraat 23 7891 GA Klazienaveen
06 22363943 Klik om te bellen