Massage Blacquiere


Rak 20 8446 NA Heerenveen
06 36 40 40 92 Klik om te bellen

Over Massage Blacquiere

Waarom is een massage nu zo belangrijk?

Voortdurende stress is de belangrijkste oorzaak van disbalans van de mens. Door de stress is er een disbalans in het zenuwstelsel. Dit heeft invloed op de gezondheid van het lichaam en er kunnen storingen ontstaan, met pijnlijke spieren en organen tot gevolg.
Door massage treedt zowel een lichamelijke als een subjectieve ontspanning op. Massage raakt je niet alleen aan de buitenkant, ook je innerlijk, je psyche wordt geraakt. Massage laat prikkels ontstaan in zenuwtakjes in de huid en spieren. Hierdoor ontstaat via het zenuwstelsel in het gemasseerde gebied een betere doorbloeding, ontspanning in diverse weefsels en pijnvermindering.


De ontspanningsmassage
De techniek van ontspanningsmassage richt zich vooral op het ontstressen en ontspannen en is veelal van een lichte intensiteit. Een massage met ontspannende en zachte grepen met een lekkere geurende olie. De ontspanningsmassage bestaat uit langzame, ritmische bewegingen, wat zorgt voor het verminderen van spanning, zodat de gemasseerde persoon zich helemaal kan ontspannen.

Stress is tegenwoordig een alledaags fenomeen en heel normaal geworden voor ons als mens maar niet voor ons lichaam. Regelmatige massage kan de kans verminderen op hoofdpijn, pijnlijke schouders, ziekte zoals griep, vermoeidheid en je humeur.

Investeer in je gezondheid en je lichaam, laat je om de 4 a 6 weken even los masseren!


De sportmassage
Tijdens of na een zware training kun je last krijgen van pijnlijke spieren en pezen, gewrichtspijn, stijve en/of vermoeide spieren. Ook in het dagelijkse leven kun je door een verkeerde beweging, bijv. last krijgen van nek, schouder, arm of rug. Vooral als je regelmatig sport ( bijv. 2 keer in de week) zijn de spieren vaak gespannen en worden ze bij elke training geïrriteerd. Er ontstaan kleine bobbeltjes, myogolosen, ook wel spierophopingen genoemd. Deze bobbeltjes zijn doorgaans erg pijnlijk en kunnen het trainen beïnvloeden. Vaak ga je verkeerd tillen en bewegen waardoor blessures kunnen ontstaan. Ook stroomt het bloed niet meer goed in de spier wat de spieropbouw stagneert. En dat willen we natuurlijk niet!
Bij elke training irriteer je de spieren. Met goede voeding en rust kun je de spier op laten bouwen en sterker maken. Veel mensen onderschatten de ontspanning van het lichaam en de spieren nog m.b.t. trainen.
Je zult merken dat, als je nog nooit een massage hebt gehad en regelmatig traint, je spieren erg vast zitten en de massage pijnlijk is. Vaak is er dan ook een paar keer nodig om alle spierophopingen te behandelen en te laten verdwijnen. Je zult merken dat je trainingen beter gaan, je sneller herstelt, geen pijn meer hebt en je lekkerder in je vel zit. Als alle spierophopingen verdwenen zijn kunnen we gaan beginnen aan het ontspannen van de spieren en heeft de massage een preventieve werking zodat de kans op blessures en pijn minder word.

De techniek van sportmassage richt zich vooral op de spieren gebruikmakend van een stevige intensiteit om de dieper gelegen spieren door de huid heen te bereiken. Dit betreft dus een stevige massage.
Elke handgreep geeft zijn eigen specifieke prikkels af op spier en huid. De preventie en daarmee het blessure voorkomende karakter staat hierbij centraal.

Waar wacht je op? Verzorg je lichaam goed, laat het ontspannen en verwen je zelf om de 4 a 6 weken met een sport massage!

Ik masseer in een sportschool waar ik mijn eigen kamer heb als ook aan huis! Ik kan zo bij u langskomen met mijn massage tafel.

30 min. voor €23
45 min. voor €30

Massage Blacquiere in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage Blacquiere


Rak 20 8446 NA Heerenveen
06 36 40 40 92 Klik om te bellen