Massage & Beautybrigade


Beverwijkerstraatweg 32 1901 NJ Castricum
06 52428265 Klik om te bellen

Massage, pedicure en schoonheid (3 disciplines)
Online reserveren is mogelijk
Ruime openingstijden

Over Massage & Beautybrigade

Met maar liefst 3 disciplines en ruime openingstijden is de Massage & Beautybrigade, te Castricum, de plek om in een ontspannen sfeer helemaal tot je zelf te komen. Sinds 2008 de praktijk voor ontspanning en verzorging.

Bij de Massage & Beautybrigade, te Castricum, kun je voor zowel massages als voor schoonheidsbehandelingen en pedicure behandelingen terecht. Hoe makkelijk is dat? Alles onder 1 dak. Je kan de behandelingen na elkaar ondergaan of los boeken.

Ik geef een breed scala aan massages waaronder een heerlijke hoofd-/gezichtsmassage die ook erg goed werkt bij hoofdpijn en migraine klachten. Daarnaast ligt mijn specialisatie bij de anti stress en klachtgerichte massage. Deze massages geef ik met de hiervoor bijbehorende massage olien van Young Living. 
De massages die ik geef zijn allen intuitief. Sommige klanten noemen mij de spierenfluisteraar ;-) omdat ik precies de goede punten weet te vinden en deze op een dusdanige manier behandel dat je gegandeerd tevreden de praktijk verlaat.

Voor de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van de producten van Dr. Baumann. Voor iedere, en zelf de meest veel eisende huid, geschikt.
Heb je een "moeilijke" huid? Reageert jouw huid op veel producten? Probeer dan eens een gezichtsbehandeling met de producten van Dr. Baumann.
Deze producten zijn ook te koop in mijn praktijk.

Voor mooie voeten/nagels boek je een pedicure behandeling. 
Wil je gewoon mooie verzorgde voeten/nagels of heb je last van ingroeiende nagel(s), likdoorn(s), kloven, kalknagels? Ik behandel je voeten rustig en met aandacht. Met heerlijk verzorgde voeten verlaat je mijn praktijk. Voor thuisverzorging zijn er producten te koop van HFL en Oriflame.

Dus van een klachtgerichte massage, een ontspannende gezichtsbehandeling tot een losse schoonheidsbehandeling zoals o.a. wenkbrauwen verven of het behandelen van likdoorns en verzorging van de voeten ... bij mij ben je in goede handen.

Massages (ook aan huis mogelijk);
Gevoelige, pijnlijke spieren, nek-, rugklachten, pijn in de schouders, zeurende benen. Bijna iedereen heeft wel eens te maken met klachten die voort kunnen komen uit lichamelijk of geestelijke inspanning door bijvoorbeeld hoge werkdruk, emotionele gebeurtenissen, stress etc. Gun jezelf een massage en ondervind zelf de werking ervan.

Natuurlijk kun je je ook laten masseren als je geen klachten hebt en een moment voor jezelf wilt, even wilt bijkomen van alledaagse gebeurtenissen. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat zal deze tevens preventief werken en de kans op, terugkerende, klachten verminderen of je meer helpen ontspannen.

Voor bedrijven en evenementen verzorgen wij (stoel)massages op locatie! 
Feestje? Denk eens aan een massageparty! (alleen voor vrouwen)

Tot snel!

Praktijk voor ontspanning en verzorging

Foto's

Praktijkruimte

Massage & Beautybrigade in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Cupping
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Hot Stone massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Wellness Academie

Provoet

Team

Onze locatie

Massage & Beautybrigade


Beverwijkerstraatweg 32 1901 NJ Castricum
06 52428265 Klik om te bellen