Massage Bas


Julianastraat 1 4451 BS Heinkenszand
06-18076638 Klik om te bellen

Over Massage Bas

Massage Bas is gevestigd in de Julianastraat 1 te Heinkenszand. U kunt kiezen uit de volgende massage's: intuïtievemassage, Lomi Lomi massage Temple style, ayurvedamassage, thaise yogamassage, sportmassage, ontspanningsmassage, hot- & coldstonemassage,  en hammammassage. Alle massages worden gegeven met een accent op gevoel. Ik vind t belangrijk om naar de signalen van het lichaam te luisteren en daar de massage op af te stemmen.

Door ruim 20 jaar ervaring in zowel de sport als wellnessbranche een grote knowhow opgebouwt en het verfijnde gevoel van een massge steeds verder ontwikkelt. Ik durf gerust te stellen dat u in goede handen bent hier. 

Heeft u specifieke klachten of juist wensen wat betreft de massage, geef dit aan en ik zal er voor zover mogeijk rekening mee houden tijdens de massage. Kijk gerust eens op de website van MassageBas.nl en neem contact op. Is het een massage die niet vermeld staat, vraag gerust, indien nodig kan ik u meestal wel doorverwijzen naar specialisten op het gebied welk u zoekt.

Foto's

Massage Bas in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Balinese massage
Deep Tissue
Energetische massage
Hammam
Hot Stone massage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage Bas


Julianastraat 1 4451 BS Heinkenszand
06-18076638 Klik om te bellen