Massage als Medicijn


Tingietersweg 123 2031 ER Haarlem
06 50243993 Klik om te bellen

Over Massage als Medicijn

  1. Wie is Massage als Medicijn?

Vanuit een passie voor gezondheid ben ik begonnen met aanraking als massagetherapeut met Massage als Medicijn. Vanuit de holistische gezondheid ben ik mij verder gaan ontwikkelen vanuit de leidraad 'health is wealth’. Vanuit deze visie richt ik mij erop om uw fysieke en emotionele balans te verbeteren en te herstellen. Het uiteindelijke doel is versterking van de natuurlijke balans en een verhoging van uw vitaliteit en levenskwaliteit.

Een belangrijk deel van mijn aanbod bestaat uit ademwerk. Ademtherapie zorgt voor ontlading en daarmee diepe ontspanning van binnenuit. Zo kunnen opgebouwde emoties, stressoren en trauma's veilig en gecontroleerd uw lichaam verlaten. Een lichaam in stress stagneert, houdt vast en na het loslaten is er ruimte voor herstel, groei en bloei.

Ook ben ik natuurgeneeskundige. Ik geef begeleiding in energieherstel via gezond en lekker eten op basis van traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische voedingsleer. Dit doe ik vanuit mijn medische basiskennis, mijn professionele verdieping in voedingsleer en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op holistische gezondheid en gezond ouder worden.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Integratieve massage is hetgeen waarin ik gespecialiseerd ben. Elke massage is hierbij een unieke ervaring die wordt afgestemd op de individuele behoefte van dat moment. Daarbij richt ik mij met name op ontspanningsmassage, massagetherapie en beautymassage.

Ontspanningsmassage is gericht op ontspanning en het stimuleren van het zelfhelend vermogen naar een natuurlijk balans. Hierbij kunt u denken aan Zweedse massage, holistische pulsen, polariteiten massage en Hawaiiaanse LomiLomi massage.

Massagetherapie is een actieve massage, gericht op het verlichten van acute pijnklachten en intensieve stimulering van het zelfhelende vermogen. Voorbeelden hiervan zijn dieptemassage, meridiaan massage, reflexologie en trigger point massage.

Beautymassage is een massage gericht op het bevorderen van ontspanning door voeding en verzorging. U kunt bij mij onder andere terecht voor guasha gezichtsmassage, verzorgende scrub massage en massages met voedende minerale en phytonutriente oliën.

Waarom kiezen voor Massage als Medicijn?

Ik stem mijn massages af op uw behoeftes en werk gericht aan uw intenties. Ik zorg voor diepe ontspanning tijdens mijn intuïtieve massage waarbij ik integratieve massage combineer met Hawaiiaanse LomiLomi massagetechnieken. Deze vorm van intuïtief en holistisch masseren zorgt ervoor dat u precies ontvangt wat u nodig heeft. Bovendien werk ik altijd met de hoogwaardige, natuurzuivere oliën en beauty producten van het Spaanse merk Alqvimia.

Wilt u "uit uw hoofd en in uw lijf’’ komen? Maak een afspraak en ervaar diepe ontspanning en voedende verzorging!

Massage als Medicijn in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Afslankmassage
Andullatietherapie
Aromatherapie
Ayurveda
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Chakra massage
Chronische pijn massage
Deep Tissue
Energetic Release Technique
Energetische massage
Gezichtsmassage
Gua Sha therapie
Handmassage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Integrale holistische massage
Integratieve Massage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lage rugpijn massage
Lomi Lomi massage
Magnesium massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Pijn reducerende massage
Polariteitsmassage
Rebalancing
Reflexzonetherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zintuiglijke snoezel massage voor meervoudige verstandelijke gehandicapten
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massage als Medicijn


Tingietersweg 123 2031 ER Haarlem
06 50243993 Klik om te bellen