Massage als Medicijn


Tingietersweg 123 2031 ER Haarlem
06 50243993 Klik om te bellen

Volledige ontspanning door aanraking en ademwerk
Trauma herkennen, erkennen en leren loslaten
Self-care & Self-love: ontvang, geniet & opladen

Over Massage als Medicijn

  1. Wie is Massage als Medicijn?

Vanuit een passie voor gezondheid en een voorliefde voor ambacht ben ik begonnen met aanraking, Massage als Medicijn. Ik ben mij vervolgens verder gaan ontwikkelen volgens de visie 'health is wealth’. Vanuit deze visie richt ik mij op bewustwording, verbeteren en het herstellen van de fysieke en emotionele balans. Het uiteindelijke doel is versterking van de natuurlijke balans, meer energie en een verhoging van vitaliteit en levenskwaliteit.

Een belangrijk deel van mijn aanbod bestaat uit ademwerk. Ademtherapie zorgt voor ontlading en daarmee diepe ontspanning van binnenuit. Zo kunnen opgebouwde emoties, stressoren en trauma's veilig en gecontroleerd het lichaam verlaten. Een lichaam in stress stagneert, houdt zware, negatieve energie vast en na het loslaten is er ruimte voor herstel, groei en bloei.

Ook ben ik natuurgeneeskundige. Ik geef begeleiding in energieherstel via gezond en lekker eten op basis van traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische voedingsleer. Dit doe ik vanuit mijn medische basiskennis, mijn professionele verdieping in voedingsleer en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op holistische gezondheid, de specialisatie functional medicine en "Longevity" wat betekent: gezond ouder worden.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Integratieve massage is hetgeen waarin ik gespecialiseerd ben. Elke massage is hierbij een unieke ervaring die wordt afgestemd op de individuele behoefte van dat moment. Daarbij richt ik mij met name op ontspanningsmassag, massagetherapie en beautymassage, ofwel voeding en verzorging voor lichama en geest.

Ontspanningsmassage is gericht op ontspanning en het stimuleren van het zelfhelend vermogen naar een natuurlijk balans. Hierbij kunt u denken aan Zweedse massage, holistische pulsen, polariteiten massage en Hawaiiaanse LomiLomi massage.

Massagetherapie is een actieve massage, gericht op het verlichten van acute fysieke en/of mentale pijnklachten. Een sessie is gericht op intensieve stimulering van het zelfhelende vermogen. Voorbeelden hiervan zijn dieptemassage, meridiaan massage, reflexologie, trigger point massage en admewerk.

Beautymassage is een massage gericht op het bevorderen van ontspanning door voeding en verzorging. U kunt bij mij onder andere terecht voor guasha gezichtsmassage, verzorgende scrub massage en massages met voedende minerale en phytonutriente oliën.

Waarom kiezen voor Massage als Medicijn?

Een behandeling bij Massage als Medicijn is nooit hetzelfde. Ik stem mijn massages intuitief af op uw behoeftes en werk daarnaast gericht aan uw symptomen. Ik combineer verschillende massagetechnieken met effectieve massage tools. Daarnaast werk ik alleen met hoogwaardige, natuurzuivere verzorgende en voedende producten voor lichaam en gelaat van o.a. de merken Alqvimia, Dr. Hauck en Thalion. Ik werk van top tot teen en van buiten en van binnen in een unieke serene omgeving waar u in alle privacy de ruimte en rust zult vinden om los te laten, te ontspannen en weer helemaal op te laden.

Mijn unieke behandelingen komen voort uit een serie gerichte opleidingen in lichaamswerk, massagetechnieken, voeding en verzorging. Naast intuitie en creativiteit is mijn werkervaring als kenniswerker en ZZP-er waardevol omdat ik mij goed kan inleven en afstemmen. Met een Master in Science bent u bij mij voor hoofdzaken en hartenwerk op het juiste adres. Maak een afspraak en ervaar hoe ik intuite, integriteit en intelligentie verenig!

Feel to Heal

Foto's

Volledige ontspanning combineert aanraking met ademwerk. Met behulp van specifieke ademtechnieken help ik jou bij het leren ontspanning van binnenuit. Met de massage ervaar je ontspanning door de verz

Massage als Medicijn in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Afslankmassage
Andullatietherapie
Aromatherapie
Ayurveda
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Chakra massage
Chronische pijn massage
Deep Tissue
Energetic Release Technique
Energetische massage
Gezichtsmassage
Gua Sha therapie
Handmassage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Integrale holistische massage
Integratieve Massage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lage rugpijn massage
Lomi Lomi massage
Magnesium massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Pijn reducerende massage
Polariteitsmassage
Rebalancing
Reflexzonetherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zintuiglijke snoezel massage voor meervoudige verstandelijke gehandicapten
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Massage als Medicijn

Massage als Medicijn

Massage als Medicijn


Tingietersweg 123 2031 ER Haarlem
06 50243993 Klik om te bellen