Massage aan huis Laura Heerlien


Van Bemmelenstraat 91 2313 RB Leiden
0651968233 Klik om te bellen

Over Massage aan huis Laura Heerlien

Eigenlijk zou iedereen zichzelf regelmatig een massage moeten gunnen. Een soepel lijf is veel waard, net als een ontspannen geest. Ik masseer aan huis (ladies only!) in Leiden en omgeving (Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude). U kunt bij mij terecht voor een sportmassage, of ontspanningsmassage en ik geef ook bijvoorbeeld hotstonemassage en triggerpointmassage. Heeft u specifieke probleemgebieden, of wilt u gewoon even lekker relaxen? Het kan allemaal, en dat comfortabel en vertrouwd in uw eigen omgeving.


Wilt u een combinatie van behandelingen? Eerst even stevig de spierknopen aanpakken en dan eindigen met rustige ontspanning? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik kom met mijn massagetafel bij u thuis, we spreken de eventuele klachten en de behandeling door en na de massage hoeft u nergens meer naartoe. Heerlijk thuis op de bank verder relaxen en nagenieten.


Of staat u voor een belangrijke sportprestatie en moeten uw spieren juist worden geactiveerd? Ook dan sta ik voor u klaar.
Mijn massagetafel kan, speciaal voor de koukleumen onder u, heerlijk verwarmd worden. Ik geef massages van 30, 45, 60 en 90 minuten.
30 minuten: 25 euro
45 minten: 40 euro
60 minuten: 50 euro
90 minuten: 70 euro


Neem contact op via telefoon of app, 0651968233, of mail lauraheerlien@gmail.com

Massage aan huis Laura Heerlien in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage aan huis Laura Heerlien


Van Bemmelenstraat 91 2313 RB Leiden
0651968233 Klik om te bellen