Marysia van Eijk


Woenselsestraat 352 a 5623 EG Eindhoven
06 48071853 Klik om te bellen

Over Marysia van Eijk

"Massage is (aan)geraakt worden".

We leven in hectische tijden waar met de dag meer eisen aan ons gesteld worden. Langdurige blootstelling aan deze hectiek, ingrijpende levensgebeurtenissen, "the fear of missing out" en gebrek aan beweging zorgen voor spanning die zich gaat stapelen in het lichaam. Deze spanning zorgt ervoor dat het lichaam zich minder goed kan ontlasten van afvalstoffen. Er ontstaat een opbouw van toxines in spieren en bindweefsels die de spanning in het lichaam nog meer doen toenemen en de cirkel is rond... Massage ondersteunt in deze tijden van fysieke, mentale en emotionele stress.

Daarnaast leven we in een maatschappij die met de dag steeds individualistischer wordt. Mensen voelen zich vaker op zichzelf aangewezen en missen nabijheid in vriendschappen en relaties. Daardoor kan ook de verbinding met jezelf verstoord raken (je neemt jezelf immers waar in interactie met jouw omgeving). Massage kan helpen die verbinding met jezelf weer aan te gaan.

Een nieuwe Balans is een kleine praktijk voor massage en yoga in het noorden van Eindhoven. In de praktijk werk ik met technieken uit de holistische massage, intuitieve en energetische massage en holistic pulsing. Pas op: WOMEN ONLY! Marysia is gespecialiseerd in Burnout, HSP en Fibromyalgiemassage.

Een afspraak maak je supermakkelijk via http://www.calendly.com/massage-eindhoven.

Ben je studente? Neem dan jouw geldige collegekaart mee naar jouw afspraak. Je ontvangt dan 5 euro korting per afspraak.

 

Foto's

massage eindhoven noord

Marysia van Eijk in het kort

Soort(en) massage

Bekkenmassage
Energetische massage
Gua Sha therapie
Handmassage
Holistic-Pulsing
Holos massagetherapie
Hoofdpijnmassage
Integrale holistische massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Reiki
Vlindermassage
Voetmassage
Wellness massage
Yoga
Zwangerschapsmassage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Marysia van Eijk


Woenselsestraat 352 a 5623 EG Eindhoven
06 48071853 Klik om te bellen