Marwies Bos Manueel Praktizijn


Noorderweg 56 9361 TD Boerakker
06-37280689 Klik om te bellen

Over Marwies Bos Manueel Praktizijn

Drie jaar geleden opende ik met veel plezier de deur van mijn Praktijk voor Massagetherapie.
Tijdens mijn opleiding  ontdekte  ik al dat Massagetherapie bijzonder goed werkt bij stress gerelateerde klachten. Voor veel mensen is het ongetwijfeld herkenbaar: geleefd worden door
je agenda en hectiek van alle dag. Het is dan gemakkelijk om jezelf te vergeten. Je energieniveau daalt, er ontstaat stress en je lontje wordt korter. Ook kunnen klachten ontstaan zoals pijn aan de spieren of gewrichten. Door massage kan de opgebouwde spanning worden losgelaten en balans in je lichaam hersteld worden.

Heb jij klachten die maar niet overgaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn, pijnlijke spieren, slapeloosheid, stress of andere lichamelijke ongemakken? Dan is Massagetherapie wat voor jou. Massage verhoogt je weerstand, doet pijn verminderen en bevordert slaap, het heeft een heilzaam effect op lichaam en geest.

Door goed  te luisteren en de juiste vragen te stellen kunnen we -naast de behandeling- ook samen kijken naar de oorzaak van je klachten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Mijn passie is met aandacht en toewijding werken aan jouw welzijn in een veilige en rustige omgeving. Welkom!

Marwies Bos Manueel Praktizijn in het kort

Soort(en) massage

Klachtgerichte massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Stoelshiatsu
Voetmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Marwies Bos Manueel Praktizijn


Noorderweg 56 9361 TD Boerakker
06-37280689 Klik om te bellen