Marian's Total Balance


Lambertusstraat 55B 3061 WE Rotterdam
0650809349 Klik om te bellen

Over Marian's Total Balance

Marian's Total Balance is een voetreflexPlus & Babyreflexologie praktijk in Rotterdam Kralingen. De Plus staat voor de combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken. Deze beide technieken worden afwisselend toegepast. 

Ik heb dit zelf mogen ervaren in China tijdens mijn studiereis naar Beijing / November 2016 waar ik in verschillende ziekenhuizen stage heb gelopen. Het is daar heel gebruikelijk om (voet)massages te ondergaan om lichamelijke klachten te behandelen en je fit en vitaal te voelen. De behandeling is erop gericht om het Zelfgenezend vermogen te stimuleren via o.a.de Meridianen en Reflexzones.

Als er een disbalans in de energiehuishouding is, of een orgaan of lichaamsdeel functioneert niet goed, dan weerspiegelt zich dat in de voeten. De betreffende reflexzone in de voet kan pijnlijk, hard of zacht worden en/of verkleuren. Door druk en massage komen de verstoorde energiebanen (weer) vrij. Een voetreflexmassage bevordert bovendien de bloedsomloop in de voeten en onderbenen. Dit kan pijn doen verminderen en organen stimuleren.

In 2013 ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot voetreflexPlus-therapeut in Breda.

In November 2016 heb ik een Certificaat behaald in China !

Mijn specialisaties zijn : De vrouw ,Overgangsklachten, Menstruatieklachten

                                       Rouwverwerking en Kinderen/Baby's

Klachten zoals : Hyperventilatie, Spijsverteringsklachten, Spierkrampen, Blaasproblemen, Hoofdpijn, Slaapproblemen, Rugklachten, Stress gerelateerde klachten, Verlichting van chronische klachten zoals: Reuma, Astma, Bronchitis, Fibromyalgie, Oedeem, Overgangsklachten, en vele andere klachten zijn zeer goed te verhelpen of te verlichten met VoetreflexPlus massage.

Ik vind het erg mooi om door middel van VoetreflexPlustherapie op een natuurlijke manier bij te dragen aan de gezondheid en vitaliteit van mijn cliënten. 

Foto's

Behandelruimte

Marian's Total Balance in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Chakra massage
Energetische massage
Kindermassage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Marian's Total Balance


Lambertusstraat 55B 3061 WE Rotterdam
0650809349 Klik om te bellen