Maqurein


Wijhezicht 52 8131 DR Wijhe
06-30005552 Klik om te bellen

Over Maqurein

via massage op de voetreflexzones, kunnen op een positieve manier de organen en weefsels van het lichaam  beïnvloed  worden. De stimulatie van de reflexpunten geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem en balancering van het meridiaanstelsel.
Op deze manier wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam ingeschakeld. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van genezen. Ik werk vanuit een holistische visie en probeer om probleemgebieden en oplossingen in kaart te brengen. Voetreflexzone behandelingen zijn sinds mensenheugenis een veilige en effectieve van integrale geneeswijzen.  Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude Yogische vorm van healing uit India en Tibet.  In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditatieve en neutrale ( Stilte) staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming en hierdoor ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen.  Je wordt je bewust van wat er speelt en aanwezige blokkades en weerstanden lossen op. 

Door de healing lossen spanning en onrust op. Je kan een dieper gevoel van verbinding met jezelf ervaren waardoor harmonie voelbaar is.  Verstoorde energie patronen worden losgelaten en er ontstaat een nieuwe vorm van evenwicht. Het inzicht in het huidige moment vergroot zich waardoor een groter bewustzijn ervaren kan worden. Harmonie en levenskracht vergroten zich. 

Foto's

www.maqurein.nl

Maqurein in het kort

Soort(en) massage

Dorn therapie en breuss massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Manuele lymfe drainage
Massage bij kanker
Oorkaars behandeling
Sat NAm Rasayan healing
Voetreflexmassage
Yoga

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Artikelen

Maqurein betekend fonetisch maak U schoon/rein/zuiver

Ruim 3000 jaar geleden werd voetreflex al toegepast in landen als Egypte, China en India. Reeds toen had men ontdekt dat via o.a. de voetreflexzones, de organen en weefsels van het lichaam op een positieve...

Onze locatie

Maqurein


Wijhezicht 52 8131 DR Wijhe
06-30005552 Klik om te bellen