Lotuszen Yoga en Massagestudio


Belvederelaan 25 8043 LW Zwolle
0611457923 Klik om te bellen

Over Lotuszen Yoga en Massagestudio

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd. Wij ondersteunen je in het hervinden van je balans, ten behoeve van je gezondheid. Hier is veel vraag naar. Nog steeds. We zijn bezig met een groter centrum, dat is onze droom. Zodra de tijd rijp is. We leven nu.

Al gauw ontstond de behoefte aan uitbreiding voor de lessen en de behandelingen. Vanaf augustus 2013 hebben wij een eigen locatie aan de Belvédèrelaan 25. Lotuszen heeft tevens haar krachten gebundeld met een aantal professionals. Gelijkgestemde therapeuten die ook behandelen volgens de holistische en complementaire visie. De totale mens werkt met het doel om het gevoel van heelheid te herstellen: lichaam, ziel, geest en emoties zijn één. Het resultaat?

1.) Een onthaastingsstudio met groepslessen waarbij je zowel kunt sporten als ontspannen. Je leert de balans te (her-)vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen stress en rust. Met allerlei lessen als Yoga, Meditatie, Pilates, Zumba, Pump, Qigong Tai Chi, Bootcamp, InZENity, en nog veel meer. Je kunt op elke moment instappen en lessen volgen. Voel geen drempel, doe mee en geef je op via de knop proefles aanvragen op deze pagina.

2.) Een gezondheidscentrum voor complementaire geneeswijze en advies is bedoeld voor mensen met restklachten die uit-onderzocht en uitbehandeld zijn in de reguliere (para-) medische zorg, maar ook voor mensen die preventief aan hun totale en positieve gezondheid willen werken.

Lotuszen brengt je leven in balans. Wees welkom in hartje Stadshagen aan de Belvédèrelaan 25.
Vol trots nodigen wij je uit voor een rondleiding, een intakegesprek, een stresscheck, een proefles, een behandeling en neem je tijd… Het moet je tijd zijn immers.

Lotuszen Yoga en Massagestudio in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Bedrijfsmassage
Cupping
Holos massagetherapie
Hot Stone massage
Japanse Gezichtsmassage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Lotuszen Yoga en Massagestudio


Belvederelaan 25 8043 LW Zwolle
0611457923 Klik om te bellen