Lomilomi Praktijk Sarah Mur


IJsselkade 8 7201 HB Zutphen

Over Lomilomi Praktijk Sarah Mur

In de herfst van 2020 in een moeilijke tijd als zelfstandig ondernemer gestart, ben ik ervan overtuigd dat dat wat ik aanbied noodzakelijker wordt dan ooit. Mijn naam is Sarah Mur. Ik ben Lomi Lomi practitioner, opgeleid aan de massageschool Schloßschule in st. Georgen a.d. Stiefing in Oostenrijk. Werkervaring heb ik in één van de meest gerenommeerde wellnesshotels van Oostenrijk opgedaan, in Hotel Hochschober op de Turracherhöhe. Ik heb hier gezien hoezeer mensen baat bij een Lomi Lomi massage hebben en heb daarom vorig jaar besloten een stukje Oostenrijkse gastvrijheid en wellnesscultuur en de Hawaïaanse Lomi Lomi massage naar Zutphen te brengen.

Lomi Lomi is Hawaïaanse geneeskunst. De kracht van deze massage is, dat je mensen kunt laten voelen dat je ze aanneemt zoals ze zijn. Het is mijn ervaring dat heel veel mensen naar dit gevoel op zoek zijn, soms bewust, maar vaak ook onbewust. Veel mensen leven dagelijks met het gevoel niet genoeg te hebben: niet genoeg geld, niet genoeg tijd, niet genoeg schoonheid, niet genoeg expertise, niet genoeg liefde…

Lomi Lomi massage kan je het gevoel van heelheid laten ervaren. Het gevoel dat je okay bent zoals je bent. Dat je ‘genoeg’ bent. Laat je betoveren door deze fantastische vorm van Hawaïaans lichaamswerk! Ik nodig je van harte uit om een Lomi Lomi massage in mijn exclusieve praktijk in het hart van Zutphen te ervaren!

Een behandling is een compleet verwen-pakket. Al vanaf het moment dat je binnenkomt wordt er voor je gezorgd. Zodat je tot rust kunt komen en je volledig kunt ontspannen. Je wordt verwend met een voetenbad, warme hochwaardige olie en veel tijd voor een heerlijke massage. Badjas en slippers liggen bij aankomst al voor je klaar. Na de behandeling heb je de mogelijkheid om nog een half uur alleen in de praktijkruimte na te genieten en je ongestoord weer aan te kleden.

Ik kijk ernaar uit je in mijn praktijk te mogen begroeten! - Sarah

Foto's

Lomilomi Praktijk Sarah Mur in het kort

Soort(en) massage

Lomi Lomi massage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Lomi Lomi Practitioner

Onze locatie

Lomilomi Praktijk Sarah Mur


IJsselkade 8 7201 HB Zutphen