Linda Wilmsen | Shiatsu & Yoga


Pastoor Janssenstraat 1 5864 BL Meerlo

Over Linda Wilmsen | Shiatsu & Yoga

Voel je welkom bij massagepraktijk Linda Wilmsen! 

  • Heb je behoefte aan meer energie en balans?
  • Ervaar je pijn, stress, emotionele of fysieke klachten?
  • Of ben je toe aan een moment van rust en ontspanning?

Kom ontdekken wat mijn massage voor jou kan betekenen! Ik ben gediplomeerd Shiatsutherapeut en verdiep me momenteel in de Thaise yogamassage. Deze twee massagevormen kennen verschillende achtergronden en tradities, maar ook een aantal overeenkomsten, waardoor ze elkaar mooi aanvullen. Beide massages worden door de kleding heen gegeven op een futon op de grond. Met handen, duimen, ellebogen, knieën en voeten wordt diepgaande druk gegeven op de energiebanen en drukpunten in het lichaam. Je wordt daarnaast in verschillende strekkingen gebracht. Dit geeft ruimte en zorgt dat je energie volop kan stromen. Yoga, massage en acupressuur ineen!

Maak je afspraak online!

Ruimte om jezelf te zijn
Tijdens een massage mag je gewoon even 'zijn'. Tot rust komen, je op een dieper niveau bewust worden van je lichaam en voelen wat er speelt. Welke signalen geeft je lichaam jou, wat heeft het jou te vertellen? Een massage vermindert stress, verbetert je bloedsomloop en spijsvertering, kalmeert je zenuwstelsel en versterkt je immuunsysteem.

Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Daarom plan ik voldoende tijd tussen mijn behandelingen en neem ik voor elke afspraak de tijd. Zo kan ik mijn massages met volle aandacht geven en optimaal afstemmen op jouw behoefte.

Foto's

Linda Wilmsen | Shiatsu & Yoga in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Duo massage
Energetische massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Thaise Yogamassage
Yoga

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Linda Wilmsen | Shiatsu & Yoga


Pastoor Janssenstraat 1 5864 BL Meerlo