Lief Yoga & Massage


ir. Munterlaan 41 6869 TC Heveadorp
0614898125 Klik om te bellen

Over Lief Yoga & Massage

Lief Yoga & Massage
Aanraken en aangeraakt worden zijn een basisvoorwaarde voor geluk. Massage heeft een weldadig effect op lichaam en geest!

Een ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage biedt jou een moment van rust en ontspanning. Een massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel én heeft een verstevigende en ontspannende werking op de spieren. Tevens bevordert het een positief lichaamsbeeld en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik masseer in een rustgevende slowflow, zodat het in jouw lichaam kan gaan stromen en jouw geest tot rust komt. In mijn praktijk staat een speciale massagetafel met buik- én borstuitsparing. Fijn voor zwangeren, dames met grote of gevoelige borsten of grote mensen met een maatje meer. Naast mijn handen kan ik ook een Rebozo-doek inzetten of een energetische behandeling geven.

U bent bij mij ook van harte welkom voor een consult of cursus babymassage. Zodat u zelf leert uw kleintje te masseren. Tevens geef ik massages aan kinderen. Kindermassage richt zich op het afvoeren van spanning en het loslaten van opgeslagen emoties.  Tijdens de massage is een van de (groot)ouders aanwezig, zodat jouw kind zich veilig voelt. Voor kinderen kan het best spannend zijn om gemasseerd te worden. Vertrouwen en jezelf veilig voelen is dan ook de basis voor de kindermassage.

Uiteraard gebruik ik natuurlijke massageolieën.  Massage is liefdevolle aandacht in actie!

Lief Yoga & Massage in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Babymassage
Bekkenmassage
Blije Mama Massage
Kindermassage
Kraammassage
Ontspanningsmassage
Wellness massage
Yoga
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Lief Yoga & Massage


ir. Munterlaan 41 6869 TC Heveadorp
0614898125 Klik om te bellen