Lela Wadee is opgeheven en gesloten voor altijd


Gesloten 000 3343 EC H I ambacht

Over Lela Wadee is opgeheven en gesloten voor altijd

Lela wadee voor echte authentieke thaise aroma massage De Aromatische massage is een zachte doeltreffende massage,waarbij u volledig ontspant en tot rust komt,dit helpt tegen algemene stressklachten en of wanneer u zichzelf eens wilt verwennen of eens heerlijk wilt ontspannen.En U kunt heerlijk wegdromen terwijl de masseuse u masseert.Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen,de olie massage woord door vele klanten als prettiger ervaren dan b.v. een druk massage.
U loopt als herboren de deur weer uit.
De behandeling bestaat uit een algehele Lichaams-massage (voeten benen buik rug armen en nek) van minimaal 1 uur in een exotische omgeving. deze massage wordt verzorgd door een goed opgeleide en deskundige gediplomeerde Thaise masseuse met een lieve glimlach,
tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van aromatische en essentiele olien, en een drankje is vanzelfsprekend ook inbegrepen.
Voor deze massage hoeft u niet helemaal naar Thailand maar kunt u ook bij Lela wadee terecht.
geopend van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur GRATIS PARKEREN EN MAKKELIJK BEREIKBAAR tussen de A15 en de A16 H I Ambacht, Zowel Vrouwen als Mannen zijn van harte welkom! Bel voor een afspraak? telefoon 06-81860318. alleen met nr,herkenning a.u.b. Sawaddee Kha.

Foto's

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Voor altijd gesloten

Onze locatie

Lela Wadee is opgeheven en gesloten voor altijd


Gesloten 000 3343 EC H I ambacht