Laat het los massage


Mandarijnstraat 5 6543 ZC Nijmegen
06 83639672 Klik om te bellen

Over Laat het los massage

Laat het los is een praktijk voor massage, en specifiek gericht op vrouwen. Eigenaar van Laat het los massage is Josine, massagetherapeut.

Bij Laat het los massage kun je terecht voor ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en therapeutische (holistisch integrale) massage.

De holistische visie van waaruit Laat het los massage werkt, kijkt verder dan alleen de fysieke spanningen of klachten. Spanning en klachten op fysiek gebied hangen namelijk vaak samen met spanningen op mentaal en emotioneel gebied. Ergens in die gebieden is iets uit balans geraakt. Een massage bij Laat het los is afgestemd op jou als persoon. Gegeven met aandacht, vanuit betrokkenheid, intuïtie en zorgzaamheid.

Dit heeft laat het los massage te bieden:
* Ontspanningsmassage:
Voel je je onrustig, gespannen, gestresst of overprikkeld? Ben je vermoeid? Heb je lichamelijke klachten? Of wil je gewoon even lekker ontspannen? Na een massage zijn fysieke klachten verminderd en ervaar je meer rust, voel je je energieker en beter in je vel.

* Zwangerschapsmassage:
Een zwangerschap vraagt lichamelijk, emotioneel en mentaal veel van je. Daarom is het belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen. Na een massage zijn zwangerschap-gerelateerde klachten verminderd, voel je je meer ontspannen en slaap je beter. En als jij minder gespannen bent, profiteert je kindje daar ook van.

* Therapeutische massage:
Door diepe bindweefselmassage in combinatie met coaching, gaan we samen op zoek naar de oorzaak en de betekenis van spanning die zich in je spieren en bindweefsels heeft vastgezet. Met de inzichten die je tijdens dit proces opdoet, kun jij zelf stappen zetten om bepaalde dingen in je leven te veranderen.

Neem eens een kijkje op mijn website, en maak een afspraak!


Groeten,
Josine
(gediplomeerd massagetherapeut, gecertificeerd zwangerschapsmasseur)

Massage met aandacht

Foto's

praktijkruimte

Laat het los massage in het kort

Soort(en) massage

Holistische massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

gecertificeerd Zwangerschapsmasseur

gediplomeerd Integraal Holistisch massagetherapeut

Onze locatie

Laat het los massage


Mandarijnstraat 5 6543 ZC Nijmegen
06 83639672 Klik om te bellen