La Vie


Urkerweg 1 8303 BX Emmeloord
0625090430 Klik om te bellen

Over La Vie

Ik ben Postma, 20 jaar gedreven coach en masseur.

La Vie is een massage praktijkt gevestigd in Emmeloord. Naast Guasha therapie en massage humaan, behandel ik ook paarden d.m.v. Guasha. Voor een Guasha behandeling paard kom ik op locatie.

La Vie is ontstaan vanuit mijn passie om te masseren. La Vie betekent: Het Leven. 

Ik hou van het leven en vind deze naam hierbij heel toepasselijk. La Vie bestaat onder deze naam nu 2 jaar, maar ik werk al 20 jaar als masseur, waarvan een flink aantal jaren ook als schoonheidsspecialiste.

In mijn praktijk behandel ik voornamelijk klachtgericht. Dat houdt in: Frozen shoulder klachten, rug, nek en schouder klachten, fybromyalgie enz. Een breed scala aan klachten waarbij ik wel altijd de vraag stel of je onder behandeling bent bij een arts o.i.d. Dit is ook een van de vragen tijdens een intake gesprek. Ik wil jou als klant goed informeren, maar ik wil ook goed door jou geinformeerd zijn voordat ik een behandeling uitvoer.

Ik neem altijd ruim de tijd om te luisteren en te overleggen voor elke behandeling. Ik wil dat je goed geinformeerd, tevreden en met een goed gevoel de praktijk weer verlaat. In dit stuk hoort een stukje coaching. Mijn behandeling stopt eigenlijk niet na een half uur of een uur. Ik begeleid je net zolang je dit nodig hebt.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht als je graag een gezondere/betere levenstijl wilt aannemen. Dit valt vaak onder het kopje: afslanken. Ik heb een brede interesse in mensen en dat moet ook wel, wil je het vak masseur en coach uitoefenen. Dat is hoe ik erin sta als masseur en coach. 

In mijn praktijk bied ik dus, in het kort, massage op maat bij pijn en stress.

Je bent bij mij geen nummer, maar een mens.

Tot La Vie
Liefs Carla

Foto's

Guasha behandeling

La Vie in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Cupping
Gezichtsmassage
Gua Sha therapie
Klachtgerichte massage
Massage therapie
Stoelmassage
Stoelshiatsu

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Sabaaydi kruidenstempelmassage (volwassenen en kinderen)

Voetreflexologie

Stoelshiatsu

Guasha Therapeut Human and Horse

Civas gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Artikelen

Een dag niet masseren....

Een dag niet masseren is voor mij een dag niet geleefd.  Een massage is sowieso goed om de zoveel tijd te doen. Een massage is goed voor de doorbloeding, veminderd stress, voert afvalstoffen af en je...

Onze locatie

La Vie


Urkerweg 1 8303 BX Emmeloord
0625090430 Klik om te bellen