Khun Mai massages & tarotcursussen


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06-28501126 Klik om te bellen

Over Khun Mai massages & tarotcursussen

Bij Khun Mai in Boskoop, kan je terecht voor voet- en lichaamsreflextherapie, nek-, schouder- en rugklachten en stress gerelateerde klachten. Je bent ook welkom voor een heerlijke ontspannende massage, reading of healing of voor een Tarotcursus of workshop.

Bij nek-, schouder- en rugklachten werk ik (in overleg) met cuppingtherapie en deeptissue massage. Bij cuppingtherapie worden de dieper liggende spieren bereikt, waar veelal chronische spanningen zitten. Cuppingtherapie houdt de spieren en het bindweefsel soepel, versterkt je immuunstelsel en voert spanningen af. Lichaamsvloeistoffen gaan stromen en pijnen nemen af.

Cuppingtherapie is een behandeling die diep en lang doorwerkt. De kracht van cuppingtherapie is te danken aan de gelijktijdige inwerking op het bindweefsel, de spieren, bloedvaten en de energiebanen. Deze behandeling kan ook preventief worden toegepast.

Bij de Tarot cursussen en workshops zijn de groepjes klein en streef ik naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin intuitie, theorie, praktijk en verdieping samengaan. Heb je interesse in de symboliek van de Tarot? Wil je graag hiermee leren werken of je hierin verdiepen? Of anderen hiermee coachen? Wellicht staat er een mooie cursus voor jou bij. 

Praktijk Khun Mai betaat al heel wat jaren (vanaf 2000) en betekent vrij vertaald 'als herboren'. 

Foto's

Khun Mai massages & tarotcursussen in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cupping
Cursus
Deep Tissue
Fibromassage®
Gua Sha therapie
Healing
Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Khun Mai massages & tarotcursussen

Khun Mai massages & tarotcursussen

Khun Mai massages & tarotcursussen


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06-28501126 Klik om te bellen