Khun Mai massages - reading - healing


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06 28501126 Klik om te bellen

Over Khun Mai massages - reading - healing

Massagepraktijk Khun Mai in Boskoop
Massage praktijk Khun Mai in Boskoop bestaat sinds 2000 en betekent vrij vertaald 'als herboren'. Mijn basis is een 4-jarige HBO opleiding voet- en lichaamsreflextherapie. In de loop der jaren heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van masseren, reading en healing. Tot op heden doe ik mijn werk nog steeds met heel veel plezier.

Massage op maat bij Khun Mai in Boskoop
Mensen vragen vaak: wat voor massages geef je? Hoe noem je dat? Dat is lastig uit te leggen. Het is veelal een combinatie van diverse technieken die ik in de loop der jaren heb geleerd en een grote dosis intuïtie die ik gebruik. Het zijn geen standaard massages. De massage is afhankelijk van je klachten en/of het doel van je behandeling. Vanzelfsprekend is er vooraf overleg. Ik noem het ‘massage op maat’.

Om het wat gemakkelijker te maken om een behandeling te kiezen, staan er op de website een aantal voorbeelden van massages en informatie over de methodes die ik gebruik bij de massages.

Klacht gerelateerde behandelingen en ontspanningsmassages
Je kan bij mijn massage praktijk in Boskoop terecht voor voet- en licaamsreflextherapie, nek-, schouder- en rugklachten en stress gerelateerde klachten. Je bent ook welkom voor een heerlijke ontspannende massage, een reading of een healing.

Nek-, schouder- en rugklachten
Bij nek-, schouder- en rugklachten werk ik (in overleg) met cuppingtherapie en deeptissue massage. Bij cuppingtherapie worden de dieper liggende spieren bereikt, waar veelal chronische spanningen zitten. Cuppingtherapie houdt de spieren en het bindweefsel soepel, versterkt je immuunstelsel en voert spanningen af. Lichaamsvloeistoffen gaan stromen en pijnen nemen af.

Cuppingtherapie is een behandeling die diep en lang doorwerkt. De kracht van cuppingtherapie is te danken aan de gelijktijdige inwerking op het bindweefsel, de spieren, bloedvaten en de energiebanen. Deze behandeling kan ook preventief worden toegepast.

Aromatherapie en massage
In deze snelle en hectische wereld vol afleidingen kan het heerlijk zijn om je te ontspannen of om je op te laden. Bij de massages gebruik ik natuurlijke massageoliën en essentiele oliën die vrij zijn van parabenen, alcohol en chemische toevoegingen.

De essentiële oliën EN de meditatieve muziek geven een zeer diepe ontspanning bij een massage of een healing. Zij helpen ons o.a. om ons te focussen en te ontspannen. Zij verdiepen en vertragen de ademhaling en brengen ons naar ons centrum. De essentiële oliën werken zowel op lichamelijk als op etherische niveau.

Foto's

Roosreading - massagepraktijk Khun Mai Boskoop
voetreflextherapie - massagepraktijk Khun Mai Boskoop
Massage met Aromatherapie - massagepraktijk Khun Mai Boskoop
Fybromassage - massagepraktijk Khun Mai Boskoop
Cuppingtherapie - massagepraktijk Khun Mai Boskoop

Khun Mai massages - reading - healing in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cupping
Deep Tissue
Fibromassage®
Gua Sha therapie
Healing
Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Khun Mai  massages - reading - healing

Khun Mai massages - reading - healing

Khun Mai massages - reading - healing


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06 28501126 Klik om te bellen