Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven


Kaldenbroek 1c 5973 RJ Lottum
077 760 0036 Klik om te bellen

Ayurveda wetenschap
Omgeven door ruige natuur
Authentieke wetenschap op historische plek

Over Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven

Op Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven, draait alles om de 5000 jaar oude holistische gezondheidswetenschap Ayurveda (India). In onze Ayurveda praktijk worden uitsluitend Ayurvedische behandelingen, waaronder massages met warme kruidenolie die in India is gemaakt. In elke olie zitten minimaal 30 kruiden, waarvan de oorsprong in de jungle of de plantages in Kerala ligt.

De massages worden zowel als wellness (diepe ontspanning, reiniging en verjonging) gegeven, als ook medisch, op aanwijzing van de Ayurveda arts, met het doel het ontgiften en balans-herstel te bevorderen.

Massages zijn altijd op afspraak.

Kaldenbroeck Huys voor Puur Leven werkt op non-profit basis. Met onze verdiensten steunen wij een aantal hulpprojecten (Javea Nepal) in een van de armste districten van Nepal. Binnen ons centrum hechten we grote waarde aan authenticiteit, vandaar dat onze bronnen vooral in Zuid-India liggen. Zowel qua kennis als kruiden en oliën.

De twee Ayurvedische artsen (vaydia's) van Kaldenbroeck, zijn in India universitair opgeleid. Onze massage therapeute is in Nederland opgeleid en heeft zich in Kaldenbroeck verder ontwikkeld o.a. door onze Ayurveda artsen.

Op Kaldenbroeck kun je terecht voor retreats, pancha karma, losse consulten, massages, yoga, meditatie en genieten van de natuur om ons heen. Huys Kaldenbroeck is van omstreeks 1395 en is de warme ziel van onze plek..

Foto's

Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda
Ayurvedische massages
Indiase hoofdmassage
Stempelmassage
Voetreflexmassage
Yoga

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven


Kaldenbroek 1c 5973 RJ Lottum
077 760 0036 Klik om te bellen