JustMoon


Kamerlingswijk WZ 112 7894 AP Zwartemeer

Ontspanningsmassage, intuïtief massage ,rugmassage
Behandeling en intensiteit wordt met jou afgestemd
Ook afspraak in de avond en zaterdag

Over JustMoon

Ik ben Ramona, de trotse eigenaar van JustMoon. Met een hart dat al meer dan 20 jaar in de zorgsector klopt, is mijn passie altijd geweest om voor mensen te zorgen. Diezelfde passie vormde de drijvende kracht achter het ontstaan van JustMoon - mijn persoonlijke oase van rust en ontspanning voor iedereen die zichzelf wil koesteren.

Bij JustMoon wil ik een plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, waar je je welkom voelt zodra je binnenstapt. Het is een laagdrempelige praktijk waar ik de kunst van helende aanraking beoefen. Ik begrijp maar al te goed hoe makkelijk het is om opgeslokt te worden door de drukte van alledag, waardoor we vaak vergeten om een moment voor onszelf te nemen. Daarom wil ik bij JustMoon een veilige haven bieden - een plek waar je kunt vertragen, ontspannen en werkelijk tijd voor jezelf kunt nemen.

In deze gehaaste tijd is het essentieel om af en toe een stap terug te doen en te beseffen dat zelfzorg van het grootste belang is. Bij JustMoon moedigen we je aan om te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest, en we willen je helpen bij het vinden van die broodnodige balans. Onze diverse selectie van heerlijke massages is ontworpen om jouw welzijn te bevorderen - of je nu behoefte hebt aan spierverlichting, stressvermindering of gewoon een moment van pure verwennerij.

Dus, gun jezelf dat moment van rust en verjonging. Kom langs bij JustMoon en laat jezelf verwennen door de helende kracht van aanraking. Stap uit de drukte en stap in een wereld van ontspanning en harmonie. Want bij JustMoon geloven we dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je in staat bent om de beste versie van jezelf te zijn. Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen bij JustMoon en samen te werken aan jouw welzijn en innerlijke balans.

JustMoon in het kort

Soort(en) massage

Intuitieve massage
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

JustMoon


Kamerlingswijk WZ 112 7894 AP Zwartemeer