Jinda Thai Massage


Palmstraat 1 5342 AM Oss
06 12299399 Klik om te bellen

5 sterren massage
Traditionele thaise massage
Ontspanningsmassage

Over Jinda Thai Massage

Jinda Thai Massage is een ontspanningsoase in het hart van de stad. Onze ervaren en gecertificeerde masseuses bieden traditionele Thaise massages en ontspanningsmassages in een rustige en serene omgeving. Bij ons draait alles om het helpen van klanten om tot rust te komen, te ontspannen en zich weer opgeladen te voelen.

Thaise massage is al eeuwenlang een integraal onderdeel van de Thaise cultuur en staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen. Het richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spanning en het verlichten van spierpijn en -stijfheid. Door het gebruik van diepe weefseltechnieken en acupressuur, kan Thaise massage helpen om het lichaam en de geest in balans te brengen.

Jinda Thai Massage is opgericht door een Nederlandse ondernemer met ondersteuning van vrienden en familie die gepassioneerd zijn over Thaise massage en haar voordelen. De salon is vernoemd naar een Thaise bloem, en Jinda en staat bekend om haar authentieke en traditionele benadering van Thaise massage.

Klanten kunnen bij Jinda Thai Massage terecht voor verschillende massages, waaronder traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage, voetmassage en aromatherapie massage. Elke massage wordt op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen en wordt uitgevoerd in een van onze stijlvolle en comfortabele kamers.

Wat Jinda Thai Massage uniek maakt, is onze toewijding aan het creëren van de ultieme ontspanningservaring voor onze klanten. Onze masseuses zijn zeer ervaren en hebben opleidingen gevolgd in Thailand om de technieken van Thaise massage te perfectioneren. We hechten veel belang aan het creëren van een rustige en serene omgeving waar klanten zich volledig kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

We zijn ook trots op ons gebruik van alleen de beste producten en materialen om ervoor te zorgen dat elke massage perfect is. Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en genieten van hun massage-ervaring.

Bij Jinda Thai Massage geloven we in het belang van zelfzorg en ontspanning om de drukte van het dagelijks leven aan te kunnen. We zijn er trots op om een plek te bieden waar klanten even kunnen ontsnappen aan de stress van het moderne leven en zich kunnen richten op hun welzijn.

Klanten kunnen zich verheugen op een unieke en authentieke Thaise massage-ervaring bij Jinda Thai Massage. We nodigen je uit om langs te komen en te ervaren wat ons zo speciaal maakt.

Ervaar het zelf. Ontspan, kom in balans, voel je goed

Foto's

Jinda Thai Massage in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Thaise Yogamassage
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Team

Onze locatie

Logo Jinda Thai Massage

Jinda Thai Massage

Jinda Thai Massage


Palmstraat 1 5342 AM Oss
06 12299399 Klik om te bellen