Jan Willem Nije


Breedenburg 24 8219 BA Lelystad
06 29531745 Klik om te bellen

Over Jan Willem Nije

Met zowel westerse als oosterse opleidingen en Nederlandse paramedische erkenning bent u verzekerd van een gedegen aanpak vanuit meerdere invalshoeken richting gezondheid.

Massage. Met gebruikmaking van de meridianen (energiebanen) in combinatie met technieken uit de sportmassage, bindweefselmassage, voetreflexzone therapie en Shiatsu (drukpunt behandeling) is mijn manier van masseren uniek te noemen.

Mensendieck. Een westers erkend specialisme in houding en beweging. Terugkerende klachten hebben vaak te maken met een onjuiste houding en spiergebruik.

Jin Shin Jyutsu. Een oosterse fysio-filosofie met antwoorden en oplossingen. Via handoplegging kunnen blokkades worden hersteld waardoor energie weer ongehinderd kan stromen. Vanwege verbluffende resultaten noemen sommige cliënten mij "oude tovenaar". Maar eigenlijk doe ik niks, uw lichaam doet het werk.

Shiatsu. Een Japanse drukpuntmassage op de energiebanen.

Ortho-moleculaire voeding. Dit gaat over de essentiele voedingsstoffen. Over vitamines en mineralen dus. Helaas is onze gewone voeding ernstig verarmd aan voedingsstoffen. In dit onderdeel van de praktijk ben ik zelf niet meer actief, maar in de loop der jaren gekregen kennis is nog aanwezig.

Jan Willem Nije in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Jin Shin Jyutsu
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Jan Willem Nije

Jan Willem Nije

Jan Willem Nije


Breedenburg 24 8219 BA Lelystad
06 29531745 Klik om te bellen