Iris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu


Hoge Akkers 11 5554 GA Valkenswaard
0639425148 Klik om te bellen

Over Iris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu

Voor shiatsu massagetherapie ben je welkom bij mij, Iris Bominaar, Praktijk voor Shiatsu, te Valkenswaard.

Shiatsu is een Japanse massagevorm die uitgaat van het oosterse idee dat je welzijn bepaald wordt door de energie die door je lijf stroomt. Een shiatsumassage brengt deze energie in balans: zo is de behandeling heilzaam voor lichaam en geest en goed voor je zelfgenezend vermogen.

In mijn opleiding tot shiatsutherapeut (Instituut voor Shiatsumassagetherapie - Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai) is deze massagetechniek gecombineerd met de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Vanuit deze basis pas ik op verschillende zones en acupunctuurpunten op je lijf die druk toe die voor jouw welzijn juist is en neem ik strekkingen en rotaties van ledematen op als onderdeel van je behandeling.

Ik geef de behandeling door je kleding heen, met mijn handen of vingers en eventueel met een elleboog of knie. Je ligt hierbij op een matras op de grond, zodat ik mijn lichaamsgewicht effectief kan gebruiken om de juiste druk te geven.

Een therapeutische shiatsubehandeling duurt minimaal een uur. Vooraf bespreek ik je klachten met je en eventuele verdere aandachtspunten van jouw kant en ook of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden, zoals spataderen, kunstgewrichten, ontstekingen of zwangerschap.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een behandeling, dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken.

Foto's

Shiatsu-ontspanningsmassage van been, gekleed op mat

Iris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu in het kort

Soort(en) massage

Shiatsu

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Iris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu


Hoge Akkers 11 5554 GA Valkenswaard
0639425148 Klik om te bellen