Integrale lichaamstherapie 'Nadieh'


Misterstraat 162 7101 EZ Winterswijk
0543513225 Klik om te bellen

Over Integrale lichaamstherapie 'Nadieh'

Met liefde voor mijn vak wil ik uw Kwaliteit van het leven verbeteren, door een passende massage. Mijn massages kunnen (deels) vergoed worden uit het aanvullend pakket onder alternatieve geneeswijzen bij diverse verzekeringen.

Voordelen van een massage?

Ontspanning
Massage is ontspannend voor je lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of als het gewoon druk of spannend is in je leven.

Bewust worden en contact
Bewust je lichaam voelen en ontdekken wat er allemaal gewaar te worden is. Daardoor krijg je meer contact met je lichaam en een stuk van jezelf. Vooral de dynamische massage-technieken kunnen je veel laten gewaar worden.

Aangeraakt worden
Warm en veilig aangeraakt worden is een van onze basisbehoeften. Als je nu of in het verleden te weinig of onveilig aangeraakt bent, kan massage je weer wat teruggeven.

Je zit niet lekker in je vel of je lijf heeft iets nodig
Dit kan van alles betekenen, misschien depressief of onrustig, stijf of aandacht nodig of een onbestemd gevoel. Ook zwangerschap is een mooie reden om je te laten masseren.

Aandacht voor jezelf
Je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden.

Ondersteuning bij veranderingen
Massage kan een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces.

Verbetert de uitstraling
Uit de combinatie van alle voorafgaande effecten, kun je concluderen dat een regelmatige massage positief werkt op je algehele gezondheid. Het zorgt ervoor dat je een zachte ademende huid hebt, zelfverzekerd en emotioneel in balans bent, snel herstelt van blessures, een goede doorbloeding en lymfe-doorstroming hebt en spanning vrij door het leven kunt gaan.

Lees voor meer informatie mijn website.

Foto's

Integrale lichaamstherapie 'Nadieh' in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Manuele Lymfedrainage, Ritmische massage, AromaTOUCH
Ontspanningsmassage
Oorkaars behandeling
Sportmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Integrale lichaamstherapie 'Nadieh'


Misterstraat 162 7101 EZ Winterswijk
0543513225 Klik om te bellen