In Libra massages


Van Maarenplein 31 3769 EN Soesterberg
0653860779 Klik om te bellen

Persoonlijk
Intuitief
Holistisch

Over In Libra massages

Holistische visie

Mijn massages zijn gebaseerd op een holistische visie. Soms vinden mensen dat “zweverig” klinken en dat is het beslist niet! Holistisch betekent alomvattend. Vanuit mijn visie is je lichaam altijd verbonden met je geest, en andersom. Wat in je hersenen gebeurt, heeft uitwerking in je lichaam en wat in je lichaam gebeurt heeft uitwerking in je hersenen. Vaak is dat goed, maar soms komt er “een kink in de kabel”, de beruchte knopen in je spieren. Met mijn massages probeer ik die knopen te vinden en weg te masseren. Tegelijkertijd kan dit in je hoofd aanzetten tot gedachten waarom die knoop daar zit en begeleid ik je daarbij. Dit alles natuurlijk in overeenstemming met wat u wilt, voelt en beleeft.

Historie

Rond 2003 ben ik begonnen met mijn eerste trainingen voor Baby- en Sportmassage. Geïnspireerd door de geboorte van onze oudste dochter. Met haar samen heb ik babymassage geleerd en het verwonderde me wat aanraking met een baby doet. Door deze verwondering ben ik mezelf meer gaan verdiepen in massages en me gaan ontwikkelen tot masseur. Eerst met klassieke technieken en later bij de Holos Academie te Utrecht als Holistisch masseur.

Combineren

Mijn werkachtergrond is zeer divers. Door mijn werkervaringen in het bedrijfsleven merkte ik dat ik het liever wil hebben over de mensen dan over de cijfers. Daarom heb ik in 2013 besloten om mijn baan op te zeggen en professioneel masseur te worden. Mijn eerdere werkervaring gebruik ik nog steeds, als coach/adviseur tijdens mijn massages.

Foto's

In Libra massages in het kort

Soort(en) massage

Aromatouch massage
Babymassage
Bekkenmassage
Energetische massage
Holistic-Pulsing
Holos massagetherapie
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Sabaaydi massage
Stempelmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

In Libra massages


Van Maarenplein 31 3769 EN Soesterberg
0653860779 Klik om te bellen