House of Billiton Massage & Reiki


Kanunnik van Osstraat 12 6525 TX Nijmegen
06 24497287 Klik om te bellen

Over House of Billiton Massage & Reiki

House of Billiton is een massagestudio aan huis in het centrum van Zwolle. Met ruime openingstijden van maandag t/m zondag, van 10:00 tot 22:00 – dus je kunt altijd terecht!

Het aanbod bestaat uit verschillende ontspanningsmassages en reikibehandelingen. Of een combinatie van deze twee. Met een vloeiende combinatie van zachte, lange aanrakingen en steviger kneden van spieren en eventuele knopen raken je lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning. Ik gebruik verschillende massagetechnieken en varieer in snelheid en druk. Liefdevolle aanraking, meditatieve muziek en de heerlijke geur van etherische oliën helpen je om alles los te laten en volledig in het moment te zijn. Ik geef je graag een massage die voldoet aan jouw wensen. Met jouw eigen input geef je aan wat je prettig vindt en krijg je precies de massage die jij op dit moment nodig hebt.

De lengte van de massages varieert van 30 minuten tot 1,5 uur. Kies voor een bepaalde focus zoals je rug of voeten, of ga voor een uitgebreide full body massage waarbij ik je hele lichaam masseer. Een combinatie van reiki en massage is de ultieme manier om volledig te ontspannen. Ik verwelkom je graag op mijn massagetafel!

House of Billiton Massage & Reiki in het kort

Soort(en) massage

Chakra massage
Handmassage
Hoofdpijnmassage
Intuitieve massage
Ontspanningsmassage
Reiki
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

House of Billiton Massage & Reiki


Kanunnik van Osstraat 12 6525 TX Nijmegen
06 24497287 Klik om te bellen