Helena Massage & Reiki


Simon Vestdijk-erf 136 3315 CV Dordrecht
06 10287639 Klik om te bellen

Unieke combinatie van ontspanningsmassage en Reiki
Hoge klanttevredenheid in Google en FB reviews
Breed scala aan massages zijn beschikbaar

Over Helena Massage & Reiki

Wat kan een met zorg en aandacht bestede massage voor u betekenen?
Massage heeft vele voordelen en is voor alle leeftijden geschikt.
Om een paar voordelen te benoemen: stress vermindering, weerstand verhogend, vermindering van lichamelijke klachten en het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Massages maken je ook bewuster van je eigen lichaam.
U kunt voor allerlei massage vormen terecht. Ontspannings-, sport-, cupping-, hotstone-, bindweefsel- en zwangerschapsmassage. Zelfs dry needling kan worden toegevoegd aan uw massage. Er is dus altijd wel een massagevorm die bij u past.

Doordat ik een praktijk aan huis heb en de bedrijfskosten laag kan houden, kan ik mijn behandelingen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.
Helena Massage & Reiki is opgenomen in het Perimedisch Kwaliteitsregister. Dit register is ontwikkeld door de ESPO in samenwerking met belangenvereniging BMS. ESPO is de Examen Stichting Perimedische Opleidingen. In dit register vindt u gekwalificeerde perimedici zoals, sportmasseurs, wellnessmasseurs en massage- en sporttherapeuten. Iedere twee jaar wordt  bekeken of nog wordt voldaan aan alle gestelde eisen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede behandeling.

Intake
Voorafgaand aan de behandeling zal ik met u bespreken wat uw wensen zijn, en /of klachten en wat de mogelijkheden zijn.  Als u twijfelt of een behandeling geschikt is voor u, neemt u dan gerust contact op. Ook kunt u bij twijfel contact opnemen met uw huisarts.
Als u  geen ervaring heeft met  Reiki behandelingen, zal ik u uitleggen wat  Reiki is en wat u van de behandelingen kunt verwachten. Bovendien is er voor elke nieuwe sessie ruimte om uw ervaring te bespreken. Op de pagina Reiki kunt u meer informatie over het onderwerp lezen.
Een massage of Reiki behandeling is puur genieten. Een cadeautje voor uzelf of om aan iemand, die u dierbaar is, te schenken.

Foto's

Helena Massage & Reiki in het kort

Soort(en) massage

Bamboe massage
Bindweefselmassage
Cupping
Dry Needling
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Reiki
Sportmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Helena Massage & Reiki

Helena Massage & Reiki

Helena Massage & Reiki


Simon Vestdijk-erf 136 3315 CV Dordrecht
06 10287639 Klik om te bellen