Heidi Schellekens massage & bewustwording


Voetiusstraat 14 3512 JL Utrecht
0641754733 Klik om te bellen

Over Heidi Schellekens massage & bewustwording

Welkom in mijn praktijk voor massage, counseling en lichaamsgerichte coaching in hartje Utrecht.

Een massage is fijn als je behoefte hebt aan ontspanning of een moment van aandacht voor jezelf. Of als je last hebt van pijn, vermoeidheid, stress of burn-out klachten. Tijdens een massage word je ondersteund in het loslaten, waardoor de balans in jou zich weer kan herstellen op fysiek, emotioneel en/of psychisch vlak. Er kan door een holistische massage ook een proces van bewustwording op gang worden gebracht. Lees verder..

Als je behoefte hebt aan een goed gesprek, dan is counseling heel geschikt. Met mijn liefdevolle aandacht en zonder oordeel luister ik naar dat wat er speelt in jouw leven. Het helpt je om helderheid te scheppen in je gedachten en gevoelens en om balans terug te vinden. Bijvoorbeeld in een periode van rouwverwerking, eenzaamheid of ‘niet lekker in je vel zitten’. Een combinatie van counseling en aandacht voor het lichaam (bijvoorbeeld massage) blijkt vaak heel prettig.

Bij lichaamsgerichte coaching ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Hierbij gebruiken we het lichaam als ingang tot inzicht en wijsheid. Ik maak gebruik van ademcoaching, focussing, massagetherapie, bodydrumrelease en ontspanningsoefeningen.

Afhankelijk van jouw vraag of behoefte bepalen we welke insteek passend is. Vaak bestaat een sessie ook uit een combinatie van massage, counseling en lichaamsgerichte coaching. Algemeen kun je zeggen dat door mijn sessies weer ruimte ontstaat voor rust, inzicht en balans. Als je wilt weten of mijn begeleiding passend is bij jouw situatie, dan is een gratis kennismaking of intake altijd mogelijk.

Mijn praktijk bevindt zich in een mooi deel van historisch Utrecht, pal onder de Domkerk, op de tweede verdieping van centrum Avanturijn.

Heidi Schellekens massage & bewustwording in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Haptonomische massage
Holistische massage
Holos massagetherapie
Hoofdpijnmassage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Massage therapie
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Heidi Schellekens massage & bewustwording


Voetiusstraat 14 3512 JL Utrecht
0641754733 Klik om te bellen