Heel je Lijf


Buys Ballotstraat 23 1704 SK Heerhugowaard

Over Heel je Lijf

Aloha,

Sinds 2020 geef ik Lomi Lomi massages zowel op locatie als ook in mijn studio.Tijdens de opleiding van een van de westerse massagevormen ontdekte ik dat Lomi Lomi beter bij mijn karakter past doordat ze vanuit het gevoel en het hart gegeven wordt.

In Lomi Lomi worden overwegend de handen en onderarmen gebruikt in lange strijkende bewegingen; alsof er golven van aandacht over het lichaam rollen. Daarnaast kent Lomi ook intense technieken waarbij de elleboog over een spier glijdt. Lomi Lomi verbindt het lichaam met de geest en werkt zo toe naar Lokahi (eenheid). In Lomi Lomi is ook ruimte voor symboliek; Lomi Lomi verbindt het verleden (rugzijde) met de toekomst (voorzijde). Het komt voor dat de ontvanger een spirituele ervaring meemaakt.

Liefdevolle aanrakingen, verbonden in hart, handen en ziel vanuit de bron van al het leven.

Voor mij is het geven van Lomi Lomi synoniem aan het doorgeven van Universele Liefde, alsof zij vanuit een kosmische bron via mijn handen naar de ontvanger stroomt. In iedere massage ervaar ik het moment dat de verbinding ontstaat als magisch en ontroerend. Tijdens het geven verblijf ik volledig in het nu, ik volg mijn handen en geniet van iedere beweging die zij maken.

Hervind eenheid in helende massage

Heel je Lijf in het kort

Soort(en) massage

Lomi Lomi massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Heel je Lijf


Buys Ballotstraat 23 1704 SK Heerhugowaard