Hands for you


Elzenmaat 5 7045 BL Azewijn
0611191696 Klik om te bellen

Over Hands for you

 

Welkom bij Hands for you.

 

Bent je toe aan rust en ontspanning?

 

Even ontsnappen aan de hectiek van de dag?

 

Een massage is een heerlijk manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Het heeft een verfrissende en weldadige uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Je voelt je weer lekkerder in je vel. Het is onze passie om mensen te helpen en om iedereen met een tevreden en ontspannen gevoel weg te laten gaan. Wij begeleiden jou in het (nog) beter laten luisteren naar de signalen van jouw lichaam en geest. Weg met alle stress, even tijd voor jezelf en gewoon lekker ontspannen. Massage is geen luxe, massage is een investering in je gezondheid.

 

Kom genieten van een weldadige ontspanningsmassage, een relaxte hotstone massage of een verkwikkende stoelmassage. Wij gebruiken uitsluitend olie op natuurlijke basis en etherische olie. Hierdoor kun je geen allergische reactie krijgen. Wij bieden ook massages aan in combinatie met een scrub en pakking.

 

Hands for you heeft een mooie studio in Azewijn.  Een mooi dorpje in de buurt van ’s-Heerenberg/ Zeddam/ Ulft en Doetinchem. In een rustige omgeving bijkomen en ontspannen. Ook als je op vakantie bent in ons mooie Montferland en Achterhoek kunt u een afspraak maken. Maar hands for you komt ook bij je thuis, in je vertrouwde omgeving voor een stoelmassage. Of op locatie, denk aan bedrijfsfeest, beurzen, werk-, buurt- of (vrijgezellen)feest.

 

Wil je de kracht van een massage ervaren? Maakt dan een afspraak.

 

Hands for you: onze handen helpen jou

 

N.B. Wij zijn autismevriendelijk en Désirée is gebarentaalvaardig

 

Foto's

onstspanningsmassage

Hands for you in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Hot Stone massage
Klassieke massage
Massage met pakking en scrub
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Hands for you


Elzenmaat 5 7045 BL Azewijn
0611191696 Klik om te bellen