Gewoon masseren


postbus 26 7336 PP Apeldoorn

Over Gewoon masseren

Ik (man, 33 jaar) geef al een aantal jaar ontspannende of juist opwekkende massages aan de hand van verschillende technieken en op basis van intuitie. Heb je altijd al eens willen ervaren hoe fijn en ontspannen een massage kan zijn, maar lukt het steeds niet om een afspraak te maken of is de stap om naar een masseur te gaan groot? Dan maak ik het makkelijker voor je. Ik kom namelijk bij jou thuis en probeer me zoveel mogelijk aan jou aan te passen waardoor je geheel ontspannen in je eigen omgeving kunt zijn. Ook als je al vaker bent gemasseerd en dat nu eens thuis wilt, kan je natuurlijk een afspraak met mij maken. Ik geef uitsluitend massages aan huis en neem daarbij mijn eigen professionele materialen mee, zoals tafel, massageolie en handdoeken. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een ruimte waar mjin tafel kan staan. Als het koud is, is het voor jou prettig als de ruimte goed verwarmd kan worden.

Je kunt kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten. Bij de massage van 90 minuten masseer ik met verschillende harde en zachte technieken je rug, schouders, hoofd, armen, benen, billen en voeten. Daarna draai je je om waarna ik de voorkant masseer. Hierbij masseer ik de benen, buik, borst (alleen mannen) en je gezicht. Met mijn massage ga ik niet alleen met mijn handen over je heen, maar gaan mijn handen soms ook onder je door waarbij ik je soms iets optrek. Hiermee masseer ik in één lijn door waardoor je lichaam in beweging blijft. De techniek is een unieke ervaring. Als je wilt dat ik bepaalde delen oversla is dat uiteraard geen probleem. Geef dit dan voor de massage aan. De 90 minuten massage is bij uitstek geschikt als je wilt dat ik juist aan bepaalde delen extra aandacht geef. Laat ook dit dan voor de massage weten. Bij de 60 minuten massage masseer ik dezelfde delen. Er wordt echter minder tijd aan ieder onderdeel besteedt, maar nog steeds voldoende om goed te ontspannen. Op verzoek kan ik ook alleen de voor- of achterkant masseren.

Prijzen:
60 min: 40 euro
90 min: 55 euro

Ik masseer voornamelijk in de avonduren in een cirkel rond Apeldoorn, Zutphen en Deventer zonder extra km. vergoeding. Woon je verder dan kan ik je per mail laten weten wat de extra kosten zijn. ik hanteer een zuinige km prijs.

Omdat ik merk dat vooral mannen tussen de 18 en 30 jaar niet zo snel een afspraak maken heb ik speciaal voor deze groep een kennismakingsprijs . Maak je voor het eerst een afspraak bij mij dan betaal je voor een 60 min. massage 35 euro en voor 90 min. 45 euro. heb je vragen, laat het me dan gerust weten. Je kunt me altijd mailen.

Foto's

Gewoon masseren in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Gewoon masseren


postbus 26 7336 PP Apeldoorn