EnerQi In BalanS


Schermer 88 8244 AP Lelystad
06 51030804 Klik om te bellen

Over EnerQi In BalanS

Bijna 30 jaar lang heb ik gewerkt bij een bank. Dit werk gaf mij steeds minder voldoening. In mijn vrije tijd heb ik mij om laten scholen tot natuurgeneeskundig therapeut. Nadat ik de studie tuina therapie had afgerond, heb ik de studie vitaliteitscoaching gevolgd, waar kinesiologie, coaching en voedingsdeskundige een onderdeel van is.

TuiNa therapie is zeer effectief voor preventie en voor op genezing gerichte behandeling. Door de yinne en yange aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van QI en Bloed te bevorderen kunnen vele ziektes worden genezen. 

Met TuiNa massage therapie kan zowel acute pijn als chronische pijn behandeld worden.TuiNa massage is naast curatief (behandelend) ook een goede preventieve therapie. Daarnaast is TuiNa uitermate geschikt voor een emotie-regulerende of anti-stress behandeling.

 

Toen ik nog werkzaam was op de bank kreeg ik elke week 15 minuten stoelmassage. Dit heb ik altijd als zeer prettig en nuttig ervaren. Daarom heb ik de cursus stoelmassage aan de Massage Academie afgerond. Hiermee kan ik bij bedrijven en in mijn praktijk stoelmassages geven.

Voor stoelmassages en TuiNa therapie bent u dus bij EnerQi In Balans in goede handen.

Foto's

EnerQi In BalanS in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Cupping
Hoofdpijnmassage
Stoelmassage
Tuina massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Artikelen

EnerQi In Balans, praktijk voor natuurgeneeskunde, Tuina massage, Kinesiologie, stoelmassage, Aloe Vera en CBD producten.

EnerQi in Balans is een natuurgeneeskundig praktijk gevestigd in Lelystad. De praktijk is in 2017 gerealiseerd en heeft een uniek behandelplan ontwikkeld. Dit bestaat in veel gevallen uit een combinatie...

Cupping massage

Het is belangrijk om, als masseur of therapeut, je altijd verder te ontwikkelen. Daarom heb ik de cursus cupping gevolgd en wat een krachtige methode is dat. Ik vind cupping een mooie aanvulling op al...

Massage bij Fibromyalgie

Wat is fibromyalgie? Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, valt onder de reumatische aandoeningen. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn en stijfheid in het hele lichaam....

Onze locatie

EnerQi In BalanS


Schermer 88 8244 AP Lelystad
06 51030804 Klik om te bellen