Elohim energetische praktijk


Bosstraat 11 6462 AS Kerkrade

Over Elohim energetische praktijk

Elohim energetische praktijk is naast coaching met name gericht op lichaamsgerichte therapieën.  Er wordt gewerkt vanuit een holistische benadering, dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar de persoon als geheel, het lichaam en de geest. Juist in onze maatschappij, die heel erg mentaal gericht is, is het van belang het contact met je lichaam te behouden.

Of je nu kiest voor coaching en bewustwording, of voor een lichaamsmassage, het zal je lichaam meer ontspannen en je zult meer rust in je hoofd ervaren. Ook zal je zelfgenezend vermogen meer worden aangesproken.

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Er worden endorfinen aangemaakt waardoor pijnen worden verzacht en er een gevoel van geluk onststaat. Wanneer je op regelmatige basis gemasseerd wordt, zal je immuunsysteem verbeteren, stress verlagen en slaap je beter.                            Kortom je zit beter in je vel.

Mijn opleiding tot energetisch therapeut draagt zeker bij aan het geven van massages. Het lichaam geeft namelijk alle informatie, over wat het nodig heeft.

Een andere mooie behandeling die wordt aangeboden is de Access Bars, een lichte aanraking van 32 punten op je hoofd. Ook deze behandeling werkt zowel fysiek als mentaal.

Foto's

Elohim energetische praktijk in het kort

Soort(en) massage

Access Bars
Acupressuur en kruidenstempelmassages
Bedrijfsmassage
Cupping
Cursus
Energetische massage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Intuitieve massage
Kruidenstempel massage
Lage rugpijn massage
Lymfedrainage
Manuele lymfe drainage
Ontspanningsmassage
Stempelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Elohim energetische praktijk


Bosstraat 11 6462 AS Kerkrade