Djoke.nl Praktijk voor massage & aromatherapie


Zwolseweg, 233 Zwolseweg 7315 GK Apeldoorn
06 44568443 Klik om te bellen

Over Djoke.nl Praktijk voor massage & aromatherapie

De praktijk van Djoke is gelegen in Apeldoorn aan de rand van de Kroondomeinen waar jij van harte welkom bent voor een heerlijke massage. Djoke is als Aromatherapeut gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassage, massage na de bevalling, babymassage, ontspanningsmassage, warmtekussenmassage, welness gezichtsbehandelingen, hand- en voetmassage, oncologiemassage, Access Bars behandelingen, coaching en counseling rondom zwangerschap en bevalling. Ook de vrouw in de overgang,  bij PMS, etc... kun je baat hebben bij een massage met etherische oliën.

Na jaren als kraamverzorgende te hebben gewerkt, ben ik 10 jaar geleden vrouwen en hun gezin gaan begeleiden bij een zwangerschaps-postpartumdepressie. Na mijn drie jarige HBO opleiding tot Aromatherapeut ben ik in mijn praktijk gaan werken met etherische oliën en massage.

Ik werk met vrouwen in een kwetsbare en gelijk krachtige periode in hun leven. Ik bied graag een stuk ondersteuning, een moment van rust en balans in deze periode, ik zie de zwangerschap en bevalling als een reis door het moederschap. Ik bied een unieke behandeling voor de ( aanstaande) moeder, iedere vrouw is uniek en iedere zwangerschap en bevalling is uniek.

Steeds vaker komen er ook vrouwen op mijn pad die weer door dochters gestuurd worden, uiteraard is mijn aromamassage geschikt voor iedere vrouw die behoefte heeft aan een moment van steun, rust, balans, ontspanning, etc...

Djokehttps://.nl verzorgd ook vrouwenretraites. Geeft workshops over het gebruik van etherische oliën.

Wil jij dit ook eens ervaren? Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk. Ik neem alle tijd voor je, we beginnen met een gesprek en een kopje thee of koffie. Vervolgens ontvang je een warm voetenbadje met een olie speciaal voor jou, samen kiezen we de olie voor de massage en dan begint de massage. Even tijd voor jezelf. Na de massage kun je rustig even blijven liggen en dan nog iets drinken.

Harmonie, vitaliteit, wellness, rust & balans speciaal voor jou

Foto's

Djoke.nl Praktijk voor massage & aromatherapie in het kort

Soort(en) massage

Access Bars
Aromatherapie
Babymassage
Blije Mama Massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Holistische massage
Intuitieve massage
Massage bij kanker
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Vlindermassage
Voetmassage
Warm waterkussen massage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Massage op evenementen

Ja

Team

Onze locatie

Djoke.nl Praktijk voor massage & aromatherapie


Zwolseweg, 233 Zwolseweg 7315 GK Apeldoorn
06 44568443 Klik om te bellen