De reizende masseur


Tilburgseweg 87A 5061 CC Oisterwijk
06 38758073 Klik om te bellen

Ruime tijd en aandacht vd klant
Eenvoudig en snel online te boeken
Rug schouder nek specialisme

Over De reizende masseur

Ben je een thuiswerker? Zittend beroep? Veel achter je pc? Zit daarom alles snel vast? Rug schouder en nek klachten pak ik aan dmv diverse massagetechnieken en transformational cupping. Hoe fijn is het om snel en effectief van je klacht af te kunnen zijn of deze drastisch doen verminderen?


Bij het boeken van je afspraak krijg je een volledige behandeling en beleving. Ik zorg dat je al geadviseerd bent nog voordat je op de behandeltafel stapt.

We starten namelijk met een korte kennismaking, gezondheidscheck en ik heb aandacht voor je vraag of klacht. Zodat ik op maat kan werken.

Dan krijg jij je uitgebreide behandeling.

Ook zorg ik dat jij je langer ontspannen kan blijven voelen dan alleen tijdens de massage of behandeling. Ik laat je even rustig bijkomen. Ik geef je ontspanningstips mee die je direct kan inzetten en toepassen als je weggaat. Zodat je weet hoe je ook kan ontspannen op de dagen dat je geen massage ontvangt.

Aandacht, vertrouwen, de tijd nemen en ontspannen als geheel staan daarom bij mij hoog in het vaandel.

Waarom? Ik weet hoe het is om een gespannen leven te hebben, te leiden (of moet ik zeggen lijden)? Mijn achtergrond? Ik heb 3x burn out gehad, borstkanker, kantoorbanen, overprikkelende kantoortuinen, gestresste collega's die vanalles van je vragen en willen. Dus, stress, niet gezond zijn, gespannenheid, overprikkeld zijn, op mn tenen lopen, slecht slapen, krampachtig leven, ongezonde leefstijl, been there, done that. En dat kan echt veranderen. Ontspannen en ontspanningsmassages zijn een prachtig middel, een goede start en een goede basis om deze verandering tot stand te brengen. Geef je over en ontspan!

Foto's

Maartje - De reizende masseur

De reizende masseur in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Holistische massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Massage bij kanker
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Artikelen

Lastig om te ontspannen als je thuis werkt

'Ik vind het zo lastig om, als ik thuis werk, van mijn pc weg te lopen, even te pauzeren of niet afgeleid te raken van alles wat er om me heen gebeurt'. Als ontspanningsmasseur aan huis, hoor ik dit mijn...

Onze locatie

De reizende masseur


Tilburgseweg 87A 5061 CC Oisterwijk
06 38758073 Klik om te bellen