De reizende masseur


Randstad 22 161- 05 1316 BM Almere
06 38758073 Klik om te bellen

Over De reizende masseur

Ben je een thuiswerker? Zittend beroep? Veel achter je pc? Zit daarom alles snel vast?Ontspanningsmassage aan huis is mijn specialiteit. Want waar kun je nu beter ontspannen dan in je eigen vertrouwde veilige omgeving? 


Bij het boeken van je afspraak krijg je een volledige ontspanningsbeleving. Ik zorg dat je al in een ontspannen staat bent nog voordat je op de behandeltafel stapt.

We starten namelijk met een korte  kennismaking, gezondheidscheck en ik heb aandacht voor je vraag waarom je wil ontspannen. Zodat ik op maat kan werken.

Dan krijg jij je uitgebreide ontspanningsmassage.

En ook voordat ik weer vertrek zorg ik dat jij je langer ontspannen kan blijven voelen dan alleen tijdens de massage. Ik laat je even rustig bijkomen, ik ben niet meteen weer weg. Ik geef je ontspanningstips mee die je direct kan inzetten en toepassen als ik wegga. Zodat je weet hoe je ook kan ontspannen op de dagen dat je geen massage ontvangt.

Aandacht, vertrouwen, de tijd nemen en ontspannen als geheel staan daarom bij mij hoog in het vaandel. 

Waarom? Ik weet hoe het is om een gespannen leven te hebben, te leiden (of moet ik zeggen lijden)? Mijn achtergrond? Ik heb 3x burn out gehad, borstkanker, kantoorbanen, overprikkelende kantoortuinen, gestresste collega's die vanalles van je vragen en willen. Dus, stress, niet gezond zijn, gespannenheid, overprikkeld zijn, op mn tenen lopen, slecht slapen, krampachtig leven, ongezonde leefstijl, been there, done that. En dat kan echt veranderen. Ontspannen en ontspanningsmassages zijn een prachtig middel, een goede start en een goede basis om deze verandering tot stand te brengen. Geef je over en ontspan!

Foto's

De reizende masseur in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Artikelen

Lastig om te ontspannen als je thuis werkt

'Ik vind het zo lastig om, als ik thuis werk, van mijn pc weg te lopen, even te pauzeren of niet afgeleid te raken van alles wat er om me heen gebeurt'. Als ontspanningsmasseur aan huis, hoor ik dit...

Onze locatie

De reizende masseur


Randstad 22 161- 05 1316 BM Almere
06 38758073 Klik om te bellen