De Ontspannings Specialist


De Hoopkade 16 3604 DZ Maarssen
0639824250 Klik om te bellen

Over De Ontspannings Specialist

Welkom bij massagepraktijk De Ontspannings Specialist!

Ik ben Eva Nobel.

Mijn massagepraktijk heb ik opgericht nadat ik zelf enorm veel baat heb gehad bij structurele massages. In een lastige en stressvolle periode, waarin ik niet meer wist, hoe ik me kon ontspannen, hebben massages mij geholpen om weer in contact te komen met mezelf. Het was voor mij in die periode de enige manier waarop ik echt diepe ontspanning kon ervaren.

Structureel ontspannen is in het drukke leven van nu allang geen overbodige luxe meer. Een massage krijgen is niet alleen een heel fijn gevoel maar het stimuleert ook de aanmaak van hormonen waar jij je ontspannen en gelukkiger door gaat voelen.  

Mijn massages zijn vooral gericht op ontspanning. Warmte, heerlijke geuren, zuivere olie op maat gemengd voor jou met essentiele olien, een ontspannen sfeer waarin je even stil kan staan en kan ontspannen.

Je kan bij mij terecht voor een heerlijke ontspannings massage. Maar ik heb ook de technieken in huis om je te helpen bij spierknopen en pijnlijke spieren. Daarvoor gebruik ik mijn Deep tissue technieken zodat je niet alleen op de tafel ontspant maar je je thuis ook een stuk losser en ontspannender voelt. 

Neem tijd voor jezelf om te ontspannen!

Ik zie je graag!

Warme groet,

Eva

Foto's

De Ontspannings Specialist in het kort

Soort(en) massage

Aromatouch massage
ASMR Massage
Deep Tissue
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

De Ontspannings Specialist


De Hoopkade 16 3604 DZ Maarssen
0639824250 Klik om te bellen