Centrum Satori


Legedyk 4 8935 DG Leeuwarden

Over Centrum Satori

Wat fijn dat je overweegt om bij mij een massage te boeken. Je vraagt je vast af wie ik ben en waar ik voor sta. Hoog tijd om mij voor te stellen!

Als afgestudeerd dansdocent heb ik, Lizette, veel te maken gehad met het menselijk lichaam. Ik liep blessures op die niet altijd even fijn waren, maar het heeft mij wel iets heel moois gebracht: mijn passie voor verschillende massagebehandelingen. Ik vind het waanzinnig interessant wat ons lichaam allemaal kan en wil vertellen. De rust, ontspanning en persoonlijke groei die de verschillende behandelingen mij hebben gebracht, precies dát gun ik ook jou!

En om die ervaringen en mijn passie zo goed mogelijk met je te delen heb ik verschillende erkende certificaten behaald. Ik vind het ook zeker belangrijk om mijn eigen ervaringen bij te spijkeren met erkende cursussen. Op die manier blijf ik helemaal up to date en kan ik jou nog beter van dienst zijn.

‘Satori’ betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Dat is wat ik je wil proberen mee te geven. Tools  voor een ontdekkingsreis die jou die ontspanning kan geven waar je naar op zoek bent. Die tools  probeer ik je te geven door middel van verschillende massages en eventueel een goed gesprek. Zo is er ook ruimte om je hart te luchten, mocht je daar behoefte aan hebben. Vind bij mij rust en ontspanning en krijg nieuwe energie en inzichten!

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust! Je bent in ieder geval van harte welkom!

Foto's

Ontspanning op maat voor jou gemaakt

Centrum Satori in het kort

Soort(en) massage

Gezichtsmassage
Intuitieve massage
Ontspanningsmassage
Reiki

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Centrum Satori


Legedyk 4 8935 DG Leeuwarden