Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard


Oostdijk 55 3261 KC Oud-Beijerland
06 50253997 Klik om te bellen

Persoonlijke aandacht - iedereen is anders
Behandelingen op maat - deels vergoedbaar
Gratis parkeren - rolstoel vriendelijk

Over Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard

Care2live is een massage en chiropractie-/chirotherapiepraktijk gevestigd in Oud-Beijerland. De praktijk is gericht op het behandelen van sportblessures, schouder- en rugklachten. We hebben een uitgebreide achtergrond in coaching en het behandelen van blessures bij diverse sporten, waaronder martial arts, boksen, volleybal, dansen en verschillende watersporten. Door onze jarenlange ervaring met massage en chiropractie kunnen we ervoor zorgen dat je gewoon weer lekker kunt sporten en bewegen met minder klachten.

Waarvoor kun je bij Care2live terecht?
Of je nou wilt ontspannen met een massage of chiropractie nodig hebt voor een blessure, je bent bij Care2live aan het juiste adres. Je kunt bij Care2live terecht voor verschillende soorten massages. Zo helpen we je graag met bijvoorbeeld een sportmassage of een stoelmassage. Indien noodzakelijk, combineren wij ook massages met osteopatische en chiropractische behandelingen. Bij chiropractie kijken wij naar de onderliggende factoren van een blessure of blokkade. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat je klachten worden verholpen en dat toekomstige blessures worden voorkomen. Door onze jarenlange ervaring met het behandelen van sportblessures kunnen wij je perfect helpen en adviseren. Ook is het mogelijk om onze behandelingen te combineren met personal training en EMS training.

Waarom kies je voor Care2live?
Bij Care2live stellen we tijdens alle behandelingen de client centraal. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat blessures minder in de weg staan van dagelijkse werkzaamheden en sportieve prestaties. Door massages en chiropractische behandelingen te combineren met EMS training en personal training, kunnen we onze behandelingen perfect afstemmen op jouw eigen situatie. Of je nou een sportblessure hebt opgelopen of gewoon even lekker je lichaam en geest wilt laten ontspannen, bij Care2live helpen we je graag verder.

Ben je benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk onze website voor meer informatie.

Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard in het kort

Soort(en) massage

ChiroTherapie
Dry Needling
Mobilisaties
Sport therapie
Sportmassage
Sporttherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Certificeringen

Kwaliteitstherapeut

Onze locatie

Logo Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard

Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard

Care2live - Rug en Pijn Praktijk Hoeksche Waard


Oostdijk 55 3261 KC Oud-Beijerland
06 50253997 Klik om te bellen