Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk


Eymerickhof 26 5709 NC Helmond
0683311433 Klik om te bellen

Behandelingen op maat; holistisch perspectief
Echt ruimte voor jou; je bent géén nummertje
Gespecialiseerd in zwangerschap & postpartum

Over Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk

Ont - moet jezelf :: Ik help je om uit je hoofd te zakken en te (re)connecten met je lichaam.

Hoe fijn zou het zijn als je meer rustbalans en energie in jouw leven zou hebben?

laat stress en spanningen los • maak je hoofd helder • versterk je imuunsysteem • voel je fitter • geef je energie een boost

Bij iedere behandeling wordt de tijd genomen voor jou als cliënt. Je bent geen 'nummertje' en krijgt de tijd om te landen, zowel voor als na de behandeling. Alle behandelingen vinden plaats vanuit een holistisch perspectief. Er is aandacht voor onderliggende mentale, fysieke en energetische factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van jouw klachten.

Bij Candra Devi bied ik een breed aanbod van fijne en bijzondere wellness massages en energetische behandelingen; er is altijd wel iets wat precies bij jouw past. Door massage, wellness en energiewerk te combineren met kristallen, geuren en klanken, worden al jouw zintuigen geprikkeld. En bij iedere olie-massage wordt ook een eigen, complementaire olie gebruikt. Heerlijk relaxen dus!

Natuurlijk, Milieubewust & Vegan

Het is mijn missie om rust, balans en kwaliteit te bieden voor jouw lichaam én geest, in een groene, gezonde omgeving. Mijn praktijk is daarom natuurlijk, bewust en 100% vegan-friendly, op een zo duurzaam mogelijke manier. Er wordt bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten, die op duurzame wijze zijn geproduceerd; zoals 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije oliën.

Als bewuste ondernemer wil ik graag bijdragen aan een schonere, natuurlijke wereld. Zo kan jij tijdens jouw wellness moment optimaal én zorgeloos relaxen.

Zwangerschap & Postpartum behandelingen

  • Gespecialiseerd in massage bij zwangerschap
    Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of misschien heb je last van zwangerschapsklachten, die je graag aan wilt pakken. Een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby.

    Ik ben gespecialiseerd in ontspannings- en wellness massages voor zwangere vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje. En het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

  • Sneller herstellen als (nieuwe) mama
    Tijdens de geboorte wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Een kind krijgen is een overgang naar een nieuw hoofdstuk in je leven! De periode na je zwangerschap kan soms een zware tijd zijn, zowel fysiek als mentaal. Een massage helpt jou om stresshormonen te verlagen, waardoor je o.a. rustiger wordt, beter slaapt en meer zelfvertrouwen voelt.

Hooggevoeligheid & hoogsensitiviteit

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. Iedere dag worden we geconfronteerd met veel prikkels. De een heeft een rijker en complexer innerlijk leven dan de ander. De stroom van gedachten die voortdurend in je opkomt, verstoort de innerlijke rust en het contact met je eigen lichaam.

Bij Candra Devi bied ik verschillende wellness massages en healings voor HSP'ers die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning. Ont-moet jezelf; uit je hoofd - terug naar je hart. Neem jouw moment om te ontspannen, jezelf op te laden en je energie een boost te geven. Ga preventief jouw stress te lijf en maak van jouw wellness moment een terugkomend ritueel. Je bent het waard!

Foto's

Candra Devi - wellness massage en energiewerk

Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk in het kort

Soort(en) massage

4-handen massage
Aromatherapie
Ayurvedische massages
Bamboe massage
Bindweefselmassage
Blije Mama Massage
Chakra massage
Cupping
Duo massage
Energetische massage
Gezichtsmassage
Gua Sha therapie
Handmassage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
HSP-massage
Indiase hoofdmassage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klankschaalmassage
Klassieke en energetische massages
Kruidenstempel massage
Lomi Lomi massage
Lymfedrainage
Massage therapie
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Postnatale massage
Reflexzonetherapie
Reiki
Shiatsu
Stoelmassage
Thai Acupressure
Thaise Yogamassage
Vlindermassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Certificeringen

Holistisch Massagetherapeut

Wellness Masseur

Zwangerschap & Postpartum Masseur

Energetisch Therapeut

Thaise Yoga Massage

Lomi Lomi Practitioner & Lomi Hapai Practitioner

Thaise Voetreflex Massage

Team

Onze locatie

Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk


Eymerickhof 26 5709 NC Helmond
0683311433 Klik om te bellen