Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk


Eymerickhof 26 5709 NC Helmond
0683311433 Klik om te bellen

Over Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk

•.? ont-span en ont-moet jezelf; uit je hoofd - terug naar je hart ?.•
wellness massage ? crystal healings ? klankmassage 

Candra Devi is dè praktijk speciaal voor hoogevoelige vrouwen en (aanstaande) mama's die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning. Voor zwangere vrouwen is er zelfs een speciale zwangerschapstafel, zodat jij fijn op je buik kunt liggen tijdens jouw welverdiende moment van ontspanning.

•.?

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. Iedere dag worden we geconfronteerd met veel prikkels. De een heeft een rijker en complexer innerlijk leven dan de ander. De stroom van gedachten die voortdurend in je opkomt, verstoort de innerlijke rust en het contact met je eigen lichaam.

Het resultaat? Je voelt je onrustig, gestrest, gespannen, hebt last van strakke schouders, een pijnlijke rug, vermoeidheid, regelmatig hoofdpijn, of bent zelfs depressief of burned-out. Het voelt alsof je niet meer vooruit komt. Je batterij raakt leeg.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Gun jij jezelf meer rust, vrijheid, plezier en balans? I am here to help you!

Laat stress los, maak je hoofd helder, versterk je imuunsysteem, voel je fitter, geef je humeur een boost en gun jezelf een ultieme wellness ervaring. Ont-moet jezelf. Je bent in goede handen.

Gespecialiseerd in massage bij zwangerschap

Ik ben gespecialiseerd in ontspannings- en wellness massages voor zwangere vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje en meer willen genieten van hun zwangerschap. Even ontspannen, even rust en gewoon genieten, samen met je kindje. Een moment om tot jezelf te komen, zodat je kunt opgeladen, om weer het maximale uit jezelf en jouw zwangerschap te kunnen halen. Om even bewust stil te staan bij jouw zwangerschap en het kindje in je buik.

Het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale zwangerschaps-massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

Plantbased & eco-bewust

Het is mijn missie om rust en balans te bieden voor jouw lichaam én geest, in een gezonde omgeving. Als bewuste ondernemer wil ik dan ook graag bijdragen aan een betere wereld.

  • Dit doe ik o.a. door alleen gebruik te maken van natuurlijke producten, die op duurzame wijze zijn geproduceerd; zoals 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije oliën (Volatile en Weleda). 
  • Ik regel mijn bankzaken via Triodos Bank.
  • We wekken zelf zonne-energie op en verminderen de CO2-uitstoot door zonnepanelen.
  • Er zijn geen kussens, lakens, dekens, etc. die wol, leer of andere dierlijke producten bevatten. Ook de kaarsen zijn bijvoorbeeld van plantaardige was.
  • Zeep, schoonmaakproducten en wasmiddel zijn ecologisch, earth friendly en cruelty-free (Ecover en Seepje).

Candra Devi inspireert je om rust en balans te creëren, met kwaliteit voor jezelf én voor de wereld. Zo kan jij tijdens jouw wellness beleving optimaal én zorgeloos relaxen.

Jouw Wellness Beleving

Bij iedere massage en healing wordt de tijd genomen voor jou als cliënt. Je bent geen nummertje en krijgt de tijd om te 'landen', zowel voor als na de behandeling.
Alle behandelingen vinden plaats vanuit een holistisch perspectief. Er is aandacht voor onderliggende mentale, fysieke en energetische factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van klachten.

Candra Devi biedt een breed aanbod van fijne en bijzondere wellness behandelingen; Lomi Lomi, Hot Stone en Thaise Voetreflex tot Crystal Healings en Klankmassage. Door massage, wellness, energiewerk en aromatherapie te combineren komen jouw mind, body en soul weer in balans. Iedere wellness behandeling heeft een eigen delicate combinatie, waarbij net die zintuigen geprikkeld worden die jou de meeste rust gunnen. Bij iedere olie-massage wordt ook een eigen, complementaire olie gebruikt.
Om jouw wellness beleving compleet te maken krijg je altijd een vers kopje biologische thee na afloop. Heb je geen tijd om een kop thee te nuttigen? Dan krijg je altijd een verfrissend glas water om jouw vochtgehalte weer op peil te brengen. Zo kun jij écht even genieten van jouw massage.

Foto's

Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Bamboe massage
Bindweefselmassage
Blije Mama Massage
Chakra massage
Cupping
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klankschaalmassage
Klassieke en energetische massages
Kruidenstempel massage
Lomi Lomi massage
Massage therapie
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Reiki
Shiatsu
Stoelmassage
Thai Acupressure
Thaise Yogamassage
Vlindermassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Candra Devi • Wellness Massage & Energiewerk


Eymerickhof 26 5709 NC Helmond
0683311433 Klik om te bellen