BodyMindWork


Haansberg 52 6443 ED Brunssum
06 28981205 Klik om te bellen

Over BodyMindWork


Kun jij wel een goede massage gebruiken? Kom dan eens langs bij Body Mind & Work voor een fijne massage naar keuze. Kies voor een ontspannings-, sport-, deep tissue- of hotstonemassage óf ga voor cupping/moxa. De massages worden uitgevoerd door een gediplomeerd masseur; jij bent in goede handen. Zet alle stress en spanningen die je ervaart in het dagelijks leven even opzij en ervaar een heerlijk momentje van complete rust!

Ontspanningsmassage
Tijdens de ontspanningsmassage maakt je lichaam het anti-stresshormoon oxytocine aan. Dit stofje werkt pijnstillend en zorgt ervoor dat je tot rust komt. Jij kunt even alle stress van je af laten glijden en je helemaal focussen op jouw lichamelijke gezondheid. 

Sportmassage
Stevige massage waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. De massage zorgt er daarnaast voor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en je lichaam sneller kan herstellen. Een sportmassage kan worden ingezet om te herstellen na intensief sporten, maar ook juist om overbelasting van je spieren en blessures te voorkomen. 

Deep tissue-massage
Een deep tissue-massage helpt goed tegen chronische pijnaandoeningen, hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en slapeloosheid. De massage zorgt onder andere voor een betere houding, vermindering van spanning en pijn, een verbeterde stofwisseling en een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Hotstonemassage
De hotstonemassage combineert een ontspanningsmassage met het gebruik van warme basaltstenen. De warmte van deze vulkanische stenen dringt diep door in de spieren, waardoor je spieren ontspannen en je chakra's in evenwicht worden gebracht.

Cupping/moxa
Bij een cuppingmassage worden er cups of de huid geplaatst, waarna de cup vacuüm getrokken wordt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en afvoer van giststoffen. Bij moxa worden verschillende acupunctuurpunten op het lichaam verwarmd, een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde die de energiestroom in het lichaam stimuleert. Een weldaad voor zowel lichaam als geest!

Wil jij meer richting geven aan je leven en/of lichaam en geest beter in balans krijgen? Praktijk Body & Mind Work heeft alles in huis om jou op weg te helpen naar een betere versie van jezelf. Ontdek wat de kaarten voor jou in petto hebben tijdens een (eventueel digitale) kaartlegging of onderga een reikibehandeling en laat energie weer vrijer stromen. Wil jij zelf leren meer in je kracht te staan? Volg dan een complete reiki- of sjamanistische cursus bij reikimaster en spiritueel coach Valentijn. Start je eigen spirituele reis! 

Persoonlijke kaartlegging (eventueel digitaal)
Via een kaartlegging wordt gekeken naar wat er op dit moment speelt in je leven. Doordat er bij spiritueel coach Valentijn duidelijke informatie naar voren komt, wordt ook gekeken naar wat nog onbewust speelt en wat de mogelijke oplossing kan zijn. Bij eventuele blokkades geeft een kaartlegging mooie handvatten om verder te gaan. 

Reikibehandeling 
Reiki betekent universele levensenergie. Behandelaar Valentijn geeft middels handoplegging de reiki-energie door waardoor blokkades worden verwijderd en je lichaam en geest tot rust komen. Je voelt of ervaart wat voor jou op dat moment van belang is en het helpt je verder bij jouw ontwikkelingsproces. Er worden chakrakaarten gebruikt om te kijken waar er extra aandacht op gericht mag worden, en indien nodig mooie kristallen/edelstenen.  

Reikicursus Usui I (3 tot 5 uur)
Reiki 1 staat voor jezelf en voor het proces om jezelf te healen. Iedereen beschikt over de reiki-energie. Door een cursus te volgen, leer je om deze energie te gebruiken. Dit is een mooi begin van een spirituele reis. Na afloop is het belangrijk om jezelf iedere dag te healen waardoor de energie toeneemt en je steeds beter om leert gaan met de reiki-energie. 

Inhoud cursus:De geschiedenis van reiki (Usui) 
Aura-reiniging 
Reikibehandeling
Meditatie 
Inwijding 
Zelf oefenen 
Persoonlijke kaartlegging
+ Na 6 weken vind een terugkomdag plaats. Mocht jij zo ver zijn, wat reikmaster Valentijn gevoelsmatig zal bekijken, dan ontvang jij je Reiki 1-certificaat.  

Reikicursus Usui II (3 tot 5 uur)
Nadat je bekend bent met de energie van de eerste graad van reiki, kan je verder gaan met de 2e graad. Bij reiki 2 wordt de energie weer wat sterker bekrachtigt en leer je hoe je anderen een reikihealing kan geven, alsmede om op afstand te behandelen. Reiki 2 verbindt je met het diepste deel in jezelf: je 'ware weten' en je 'oer-zijn'. Alle symbolen die je leert, zijn dieptesymbolen en doen je verbinden en centreren op de onuitputtelijke kracht in en om je heen. Kortom, alles wordt in beweging gezet! Inhoud cursus:Theorie reiki 2
Aura-reiniging
Meditatie
Inwijding
Een behandeling geven
Kaartlegging
+ Na 6 weken vind een terugkomdag plaats. Mocht jij zo ver zijn, wat reikmaster Valentijn gevoelsmatig zal bekijken, dan ontvang jij je Reiki 2-certificaat.  


Sjamanistische cursus Munay Ki (verdeeld over 3 of 4 dagen)
Munay Ki is gebaseerd op een tiental rites (energietransmissies). Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het ontvangen van de Munay Ki versnelt je proces om volledig jezelf te worden. Dit vertaalt zich terug in alle aspecten van je leven; je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's etc. Alles wat niet zo goed (meer) bij je past, wordt liefdevol getransformeerd. Ook verbindt het je meer met alles om je heen, de natuur en de aarde (Pachamama). Overwin je angsten en sta sterker in het leven! Munay Ki bestaat uit de volgende 10 rites:Healer's rite: verbindt je met de medicinale afstemming van de Inca Sjamanen en activeert je zelfgenezende vermogen
Bands of Power: schoont en versterkt je energieveld
Harmony rite: 7 archetypes schonen je chakra's
Seer's rites: ontwaakt jouw mogelijkheid om de onzichtbare wereld te zien
Daykeeper's rite: verbindt je (meer) met je vrouwelijke energie
Wisdom Keeper's rite: verbindt je (meer) met je mannelijke energie
Earth Keeper's rite: geeft je een diepere verbinding met moeder aarde
Starkeeper's rite: geeft je een diepere verbinding met het universum
Creator rite: hiermee verkrijg je het rentmeesterschap over alle creatie
Godin rite: diepgaande heling van de vrouwelijke schepper in ons

Foto's

BodyMindWork in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Chakra massage
Cupping
Cursus
Deep Tissue
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Healing
Hot Stone massage
HSP-massage
Indiase hoofdmassage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Reiki
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Team

Onze locatie

BodyMindWork


Haansberg 52 6443 ED Brunssum
06 28981205 Klik om te bellen