Body In Balanz


Blauwe Reigersingel 59 2496 HA 's-gravenhage
06 16626628 Klik om te bellen

Over Body In Balanz

Oosterse massage voor vrouwen Pitjit - Japanse gezichtsmassage - Shiatsu in Den Haag en omgeving. Ook voor voedingsconsulten en coaching.

Pitjit (Indonesische massage) is mij met de paplepel ingegoten. Ik leerde pitjitten van mijn moeder en oefende veel op mijn vader. Later volgde ik trainingen bij een erkende pitjit masseuse en heb ik mijn kennis uitgebreid met Japanse gezichtsmassage en shiatsu technieken.

Pitjit is een holistische massage en kent twee vormen: een stevige massage waarmee de doorbloeding goed op gang komt en blokkades in het lichaam worden losgemaakt. De ontspanningsvariant zorgt ervoor dat stress vermindert en dat uw lichaam en geest weer in balans komen. Na de massage ervaart u dat uw klachten vermindert zijn en voelt u zich energieker.

Mijn pitjit bestaat uit een massage van het hele lichaam, afsluitend met een kompres met balsem en cupping of ceroh (muntje schrapen) op verzoek. 

Een Japanse gezichtsmassage is een weldaad voor uw uiterlijk. Het is een massage van gezicht, nek en schouders waarbij ik ook de drukpunten op het hoofd en van het gezicht behandel. Dit zorgt voor een diepe ontspanning van uw gezichtsspieren. Hierdoor straalt u en oogt u jonger. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze massage een aantal maal te ondergaan.

Daarnaast doe ik shiatsu. Ik heb een vierjarige opleiding gevolgd aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Shiatsu is kort gezegd drukpuntmassage, maar de mens en haar leefomgeving neem ik mee in mijn diagnose. Ik richt mij op vrouwen in de overgang. 

Ook ben ik voedingscoach in de Chinese voedingsleer. U kunt mijn massages combineren met een voedingsadvies volgens de principes van de vijf elementen voeding. U kunt wel bij mij terecht voor een voedingsadvies en coaching. Dit kan online via Zoom, Skype of Teams.

Body In Balanz in het kort

Soort(en) massage

Japanse Gezichtsmassage
Ontspanningsmassage
Pitjit
Shiatsu

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Body In Balanz


Blauwe Reigersingel 59 2496 HA 's-gravenhage
06 16626628 Klik om te bellen