Bink-Beauty


Boulevard 55 4701 EP Roosendaal
06 12822274 Klik om te bellen

Over Bink-Beauty

Bink&Beauty biedt jou een aangename plek waar je even uit je dagelijkse leven kunt stappen. Hier is tijd en aandacht voor jou.

Je lichaam geeft je continu informatie over jouw welzijn. Het ene moment voel je je fit en bruis je van de energie. En het volgende moment heb je pijn en voel je je futloos. Je kunt de aanwijzingen van je lichaam natuurlijk gewoon negeren, een paracetamol nemen en met volle vaart doorgaan. Hoe lang en hoe hard moet jouw lichaam nog bij je aan de deur kloppen, wil het door jou gezien en erkend worden? Ben jij je bewust van wat je lichaam jou te vertellen heeft?

Tijdens onze eerste afspraak neem ik ruim de tijd om kennis te maken. Het is voor mij belangrijk dat er wederzijds respect en vertrouwen is, zodat jij heerlijk kunt genieten en ik mijn energie goed op jou kan afstemmen. In een veilige en warme omgeving maken mijn warme en liefdevolle handen je levensenergie wakker. Met warme geurende olie op een verwarmde behandeltafel en rustgevende muziek op de achtergrond zal je al snel alle gevoel van tijd kwijtraken. Een weldaad voor iedereen. Een cadeautje voor jezelf om helemaal te kunnen genieten. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, na afloop voel je je herboren. Ik kan intuïtief voelen wat jij wel of niet prettig vindt. Maar je mag het natuurlijk ook altijd zeggen. Ik stel mijn hart voor jou open; zo til ik mijn massages naar een hoog niveau. Na de massage geef ik je rustig de tijd om bij te komen en staat er een glaasje sprankelend water voor je klaar.

Een massage is altijd uniek. Zoveel zaken kunnen van invloed zijn op wat jij nodig hebt. Van het jaargetijde tot je dagelijkse sores en zoektochten van het leven. Alles kan voorbij komen. En omdat elk mens anders is, komt bij iedereen wat anders naar boven. Zo ga je ervaren dat je de ene keer veel dieper erin wegzakt dan de andere keer. Dat een veelheid aan emoties kan loskomen, maar ook gedachtes, herinneringen en dromen. Het mag er allemaal zijn. Omarm ze en zoek de heling voor je lijf en ervaar zelfs het effect op je emoties, gedachtes en spirituele zijn. Voel je als herboren in je eigen lijf. Laat de energie weer stromen.

Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat je lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen.
Een massage kan passend zijn voor/bij

  • Ontspanning
  • Vage vermoeidheidsklachten
  • Stress en overbelasting
  • Burnout
  • Rouwverwerking
  • Missen van aanraking
  • Lichamelijke of emotionele klachten
  • Pijnklachten 

Je kunt kiezen voor een intuïtieve ontspaningsmassage massage, waarbij je mij de vrijheid geeft om de behandeling zelf in te vullen. 

Ilse Bink
Boulevard 55 4701 EP Roosendaal
Mob. 06 12822274
www.bink-beauty.nl | info@bink-beauty.nl

Foto's

Review
Review
Review

Bink-Beauty in het kort

Soort(en) massage

4-handen massage
Access Bars
Bedrijfsmassage
Chronische pijn massage
Duo massage
Energetische massage
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Handmassage
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
HSP-massage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Postnatale massage
Sportmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Artikelen

Wat is ontspanningsmassage?

De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen pasten massages toe om gezond te blijven of de gezondheid te herstellen, maar ook ter ontspanning. In India, China en Japan is massage niet weg te denken uit...

Sportmassage preventief, ter voorkoming van blessures

U denkt misschien pas na over een blessure, wanneer u er eentje opgelopen heeft. Maar wist u dat een sportmasseur uw spieren preventief kan masseren, wat de kans op een blessure verkleint en de sportprestaties...

Onze locatie

Logo Bink-Beauty

Bink-Beauty

Bink-Beauty


Boulevard 55 4701 EP Roosendaal
06 12822274 Klik om te bellen