Bimbi


Vettenoordstraat 67A 3131 TP Vlaardingen
0623329556 Klik om te bellen

Over Bimbi

Baby’s en jonge kinderen zijn erg gevoelig voor lichamelijk contact, aandacht en rust. Door positieve aanraking kun je op een liefdevolle manier overprikkeling van je baby voorkomen en leert je baby diep te kunnen ontspannen. Het geeft je baby of jonge kind begrenzing en omhulling van het lichaam en zorgt voor rust en ontspanning. 

Tijdens de yoga oefeningen versterk je je lichaam én je versterkt de band met je baby. Een mooi moment voor ouder en kind. Groot bijkomstig voordeel is dat de zintuigen van je kleintje geprikkeld worden, wat weer een positieve invloed heeft op de ontwikkeling.

De cursus is bedoeld voor ouders met een baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. Er wordt aandacht besteed aan yoga- en massagetechnieken. Je leert communiceren en spelen met je baby doormiddel van babygebaren, liedjes, muziek en spelletjes. Daarnaast heb je contact met andere ouders en is er altijd tijd voor een goed gesprek.

Tijdens deze cursus leer je babytaal verstaan, versterk je de band met je baby en ervaar je meer vertrouwen en kracht. En bovenal stimuleert het plezier tussen jullie beiden!

Baby privé cursus
Individuele aandacht voor jou of jullie samen? Dat kan! Heel ontspannen bij jullie thuis of op onze locatie. De baby privé cursus is volledig zelf in te vullen en kan worden aangepast naar eigen wensen.

Bimbi in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Cursus
Kindermassage
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Bimbi


Vettenoordstraat 67A 3131 TP Vlaardingen
0623329556 Klik om te bellen