Bij Juul


Eusebiusbuitensingel 9 6828 HT Arnhem
0647171291 Klik om te bellen

Over Bij Juul

Een massage is een rustmoment in ons hectische leven, werkt stressverminderend, ontspant pijnlijke spieren en zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Bij Juul Arnhem biedt verschillende opties om jou te helpen bij ontspanning en het verminderen van stress. Zorg goed voor jezelf en voel je meer in balans!

1. Ontspanningsmassage
Last van stress? Zitten je schouders vast of heb je rugpijn? Of ben je gewoon toe aan ontspanning? Zorg goed voor jezelf en neem dan eens een fijne ontspanningsmassage! Plan ‘me time’ in! Ontspan, geniet, zorg goed voor jezelf en plan een fijne ontspanningsmassage in!

2. Integrale massage
Een integrale massage is doeltreffend en kan veel inzicht geven. Het is een
combinatie van massage en gesprekken om zo meer inzicht te krijgen wat
jouw lichaam jou vertelt. Door je bewust van informatie die ligt opgeslagen
in je lichaam, zoals pijn en spanningen en de wijze waarop je daarmee
omgaat, ontstaat er meer balans in jou als persoon.

3. 8weekse Basiscursus Masseren Arnhem
Zelf leren masseren? De basiscursus masseren is voor iedereen die wil kennismaken met masseren. Ik geef de basiscursus samen met Pia Duijkers van Handwerk Massagetherapie. Wij gaan je op een praktische manier, met veel praktijk & weinig theorie, meer leren over masseren door te dóén. De basiscursus wordt in een kleine groep gegeven, met maximaal 12 personen. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor jou als cursist.

4. Cadeaubon Massage Arnhem
Wil je iemand verwennen en goed voor een ander zorgen: geef ‘me time’! Een massage BijJuul laat de ander ontspannen. De cadeaubon zit een in leuke verpakking en daardoor al een cadeau om te geven!

Kijk op www.bijjuul.com voor meer informatie en prijzen. Bellen of mailen mag uiteraard ook! Dat kan middels 06-47171291 of welkom@bijjuul.com. Voel je welkom Bij Juul!

Foto's

Locatie Massage Arnhem Centrum

Bij Juul in het kort

Soort(en) massage

Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Bij Juul


Eusebiusbuitensingel 9 6828 HT Arnhem
0647171291 Klik om te bellen