Bianca Groos


Kapelstraat 53 5591 HD Heeze
06 40401774 Klik om te bellen

Over Bianca Groos

Hallo lieve mensen,

Welkom ! Kennen jullie dat ook ? Dat soms alles op zijn plek valt? Je leven, je beroep en de omgeving waar je werkt? Ik vertel hieronder hoe het mij overkwam:

Na vele jaren in commerciële functies, ontdekte ik pas op latere leeftijd mijn enthousiasme voor het masseren. Na een mooie opleiding te hebben gevolgd, startte ik begin januari 2018 mijn massagepraktijk aan huis. Vol passie en op zoek naar nog meer kennis van mooie massagetechnieken volgde ik aanvullende opleidingen en workshops. Zo ontwikkelde ik uiteindelijk mijn eigen techniek. Eind vorig jaar ben ik verhuisd en op zoek gegaan naar een nieuwe werkplek, dat is Mosense geworden.

Ons lichaam vertelt ons zo veel als we gaan voelen. Masseren vertegenwoordigt dat eigenlijk allemaal - voelen. Maar ook als masseur de veiligheid te geven aan degene die de massage ontvangt. Als je last hebt van vastzittende spieren in bijvoorbeeld nek of schouders ben je vaak meer geholpen door een sportmassage waarmee ik de spieren losser maak waardoor je je prettiger in je vel voelt. Het kan ook zijn dat je liever een zachtere aanpak wenst en je meer geholpen bent door een ontspanningsmassage waarbij ik bijvoorbeeld meer met lange strijkingen en onderarmen kan werken. Het kan allemaal. Belangrijk is dat je aangeeft wat je verwachtingen zijn zodat ik daarbij een passende massage voor je kan maken. Er zijn zoveel wegen om je lekker te voelen en even uit je hoofd te zijn.


Volgende massages zijn bij mij te boeken voor 30 min, 45 min, 60 min en 90 min. Sportmassage, Triggerpoint massage, Cupping massage, zwangerschapsmassage, duomassage, ontspanningsmassage of een combinatie van verschillende technieken die passend voor jou zijn.

Geen massage is hetzelfde, er is geen 'one size fits all' werkwijze bij Mosense, en dat past bij mij. Tel : 06- 40 40 1774/ Mosense : 06-21316584

Foto's

Bianca Groos in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Hot Stone massage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Bianca Groos


Kapelstraat 53 5591 HD Heeze
06 40401774 Klik om te bellen