Bewust in Balans met Baukje


Provincialeweg 74A 5503 HJ Veldhoven
0638897756 Klik om te bellen

Over Bewust in Balans met Baukje

Bij Bewust in Balans met Baukje kom je terug in balans door middel van lichaamswerk en de boeddhistische leer. Zodat je je weer vrij en gelukkig voelt.

Het doel van alles dat ik aanbied is het leven leren ervaren via het lichaam. De massage, yoga, meditatie en coaching zijn technieken die je dit op verschillende manieren leren. Door de combinatie van die technieken leer je dat wanneer je lichaam signalen geeft in de vorm van vermoeidheid, kwalen en ziekte er een onbalans is tussen lichaam, geest en energie. Waardoor je vervolgens de balans kunt herstellen met inzet van de juiste technieken en de balans kunt behouden door de inzichten daaruit te integreren.

Massagetherapie

De massage bestaat uit een verzameling van Oosterse massagetechnieken. Ik werk hierbij op en met de energiebanen, spieren, weefsels, meridianen en drukpunten. Het lichaam geeft feilloos aan waar blokkades zitten. Aan mij om daar de juiste energie naartoe te sturen, zodat je lichaam ermee aan de slag kan.

Je hebt keuze uit drie verschillende massages: Energetische massage, dieptemassage en yogamassage. De massages werken therapeutisch en brengen je zowel fysiek als mentaal en emotioneel in balans.

Neem gerust een kijkje op mijn website of mail of bel 06-38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Lieve groet,
Baukje

Foto's

Massage Veldhoven

Bewust in Balans met Baukje in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Chakra massage
Energetische massage
Handmassage
Intuitieve massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Tibetaanse Massage
Wellness massage
Yoga

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Bewust in Balans met Baukje


Provincialeweg 74A 5503 HJ Veldhoven
0638897756 Klik om te bellen