Beurs Massage en Complementairvakbeurs


Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem
038 760 0088 Klik om te bellen

Over Beurs Massage en Complementairvakbeurs


Massage- Complementairvakbeurs

3 en 4 maart in Next Level Gorinchem
Voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde.

De beurs is speciaal voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor achtergronden en de ontstaanswijze van de de klachten. Zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken met een divers programma vol inspiratie, lezingen, workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen.

Dankzij de kennis die je opdoet tijdens de beurs verbreed je je kunde, wat je meer competitief voordeel geeft. Ook onderscheid je je, omdat je meer te bieden hebt. Ontdek het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

De Massage- Complementairvakbeurs richt zich niet alleen op jouw klanten, maar ook op jou. Want als je denkt alles te weten, dan val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt.

Wij geloven erin dat de therapeut van de toekomst de mens zal interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geeft over oorzaak en preventie. Door net iets anders te leren denken, krijg je inzicht en kom je uiteindelijk verder.

Samenwerking met MAP EXPO - Medicinale Aromatische Planten

Het was Chris Aelberts, oprichter van de inmiddels internationaal bekende MAP Expo, die voorstelde de handen in een te slaan. MAP Expo is een schakel tussen de medicinale planten kennis van inheemse culturen en de vraag naar nieuwe ontwikkelingen in de complementaire en alternatieve natuurgeneeskunde. “Er valt nog veel te leren van inheemse volkeren”, volgens zijn zeggen. We gaan de bezoekers in contact brengen met internationale herbalisten, producenten en inheemse boeren die de traditionele kennis van medicinale en aromatische planten sinds eeuwen toepassen.

Ayurveda seminar op 3 maart

Er komt een studiebijeenkomst: Hoe de traditionele kennis van medicinale en aromatische planten bij kan dragen aan de behandeling van mentale problemen? Aan het programma, onder leiding van Cornelis Peters, Ayurveda geneeskundige, hoofd van het Europa Ayurveda Centrum wordt hard gewerkt. Wie of wat kunt u verwachten

“Wat is Ayurveda?”, door Jacklyn de Vos Bestenbreur – Ayurveda practitioner en onderwijsdeskundige.
“Taking Traditional Knowledge to the Market”, the modern image of the Ayurveda industry. Dr. Maarten Bode (University of Amsterdam, Anthropology, adjunct researcher).
“Ayurvedische producten voor de therapeut”. Door Harry Sandhovel CEO Holisan, Lelystad.
“Enhance your immune system with Ayurveda herbs”, door Gayathiri Kisorthman – Ayurveda arts uit Sri Lanka, werkzaam bij het EAC.
“Eet je gezond met Ayurveda” door Froukje van der Schaar – Ayurvedisch Voedingscoach, werkzaam bij het EAC.

Change the energy, change everything

Foto's

3 en 4 maart NEXT Level Gorinchem

Onze locatie

Beurs Massage en Complementairvakbeurs


Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem
038 760 0088 Klik om te bellen