Bert Meinen


Nijverheidsstraat 11 7772 TP Hardenberg
06 27483779 Klik om te bellen

Over Bert Meinen

Voel je fijn zonder pijn

Pijn is een belangrijk signaal van je lichaam om te melden dat er iets niet goed gaat. Pijn mag dus niet gesteld worden zónder de oorzaak te achterhalen. En dat is precies wat we bij Feelright doen; door middel van massage onderzoekn we waar de pijn vandaan komt, waarna we één of meer behandelmethoden toepassen om uiteindelijk de pijn te laten verdwijnen.

Welke klachten ? 

Wij behandelen mensen met uiteenlopende klachten. Van werkgerelateerde klachten en sportblessures tot moeite met bewegen. Vaak ook blijken lichamelijke klachten voort te komen ujit mentale spanning of stress. 
Werk moet steeds efficiënter worden uitgevoerd, waardoor bepaalde houdingen of bewegingen te vaak per dag voorkomen. De kans op chronische klachten neemt dan toe. Ook sport plannen we steeds vaker zo efficiënt mogelijk in onze volle agenda's in, waardoor de kans op blessures wordt vergroot.

Feelright is aangesloten bij landelijke organisatie van therapeuten.

Wij werken vanuit de visie dat lichaam en geest verbonden zijn [psychosomatiek]. Sinds 2010 werken wij aan Positieve Gezondheidszorg, waaarbij de nadruk ligt op de kracht in plaats van op de klacht, en waarmee we ons naast herstel ook richten op gezond blijven [preventie].

Goed en bewust onderhoud van je lichaam verbetert je weerstand tegen blessures en ziekten. Goed kunnen blijven bewegen maakt je bovendien minder snel afhankelijk! 

Wij staan erom bekend snel en effectief te behandelen en door te verwijzen als blijkt dat u met een ander behandelmethode sneller en beter af bent. Bijna al onze behandelingen worden vergoed in het aanvullende pakket van uw zorgverzekeraar. Kijk uw polis hierop na.

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging NVST en NGS en daarnaast bij de koepel- en kwaliteitsorganisatie RBCZ en SCAS.

U kunt online een afspraak maken via de site www.feelright.nl

Foto's

Behandelkamer

Bert Meinen in het kort

Soort(en) massage

Balinese massage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Chronische pijn massage
Cupping
Dry Needling
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Klachtgerichte massage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Lymfedrainage
Manuele lymfe drainage
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Medische massage
Ontspanningsmassage
Pijn reducerende massage
Post-Whiplash massage
Sport therapie
Sportmassage
Sporttherapie
Stoelmassage
Triggerpoint Reset Methode
Triggerpointtherapie
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Team

Onze locatie

Bert Meinen


Nijverheidsstraat 11 7772 TP Hardenberg
06 27483779 Klik om te bellen