Belos pés pedicure


Rembrandtstraat 42 7731 SG Ommen
0649048542 Klik om te bellen

Over Belos pés pedicure

Belos Pés pedicure is gestart in november 2018 en bedient klanten in Ommen en omgeving voor pedicure behandelingen en daarnaast geeft Belos Pés voetmassage behandelingen zoals:

  • voetmassage
  • voetscrub
  • voetmasker
  • voetbad

Een voetmassage kunnen veel menesen baat bij hebben. Het helpt namelijk blessures voorkomen, het helpt je te ontspannen en het kan er voor zorgen om je mentaal beter te laten voelen. Zo zijn er nog veel meer voordelen te benoemen, maar dit zijn toch wel echt de voornaamste redenen om voetmassage te nemen.

Belos Pés is momenteel bezig met het volgen van de cursus hot stone massage en zal in de toekomst meer massage cursussen gaan volgen met het doel om uit te breiden in het geven van massages.

Voor alle mogelijke behandelingen en tarieven kun je een kijkje nemen op https://www.belospes-pedicure.nl/Behandelingen-en-tarieven/ Mocht je verder vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via de mail of bel me gewoon even.

Belos Pés heeft een eigen pedicure salon sinds september 2019, maar komt indien gewenst ook bij u thuis voor een massage behandeling.

Ik verwelkom u graag voor een heerlijke voetmassage in de salon of in ander geval bezoek ik u graag aan huis bij u thuis.

Belos pés pedicure in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Belos pés pedicure

Belos pés pedicure

Belos pés pedicure


Rembrandtstraat 42 7731 SG Ommen
0649048542 Klik om te bellen